Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Wiklund

Hotellalternativ för självständiga besökare med avslappnad och urban miljö
 

Vill du bo ostört mitt i staden? Få rå om dig själv på hotellet och göra det du känner för när du besöker Åbo? Boka ett rum på Original Sokos Hotel Wiklund!

Kompakta Original Sokos Hotel Wiklund är ett enkelt övernattningsalternativ för självständiga citysinglar som njuter av livet, kompisgäng som har festivalbesök på programmet och barnfamiljer som vill disponera sin tid på semestern själva. 

En fördel är också att du övernattar ovanför ett varuhus. På Sokos Wiklund kan du under din hotellvistelse köpa allt du behöver som du helt enkelt inte haft tid att skaffa. 

Original Sokos Hotel Wiklund är även ett ansvarsfullt hotellval. Hotellet har Green Key och Sustainable Travel Finland miljömärket .

location
Eriksgatan 11 20100, Åbo
Eriksgatan 11
20100, Åbo
parking
puhelin
0107865000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min

Kundrespons

Trevligt hotell med förnyade rum som är trivsamma och trendiga. Restaurangen i lobbyn var väldigt trivsam. Läget av hotellet var roligt eftersom det ligger i Åbos hjärta vid sidan av ett köpscentrum.

Vi hade en avkopplande minisemester. Stort tack för den härliga servicen som vi fick. Åbo är en vacker stad! Vi kommer definitivt att återkomma till hotellet. 

Kundservicen i receptionen extremt vänligt, tack! Det var den bästa servicen jag fått av alla Sokos Hoteller som jag stannat i. 

Rummet var rymligt och fräscht - jag uppskattade speciellt det fungerande badrummet. 

Rummet var prydligt och hade lagom storlek. Frukosttiderna var bra och själva frukosten utrustad med god mat och glad personal.