Home

Search reservation

Yhtenä joukkueena eteenpäin

content-page-hero-image

Yhtenä joukkueena eteenpäin

Sokos Hotellien ja Helsingin Jalkapalloklubin yhteistä matkaa on takana vuosi. Original Sokos Hotel Presidentistä on muodostunut miesten edustusjoukkueelle tärkeä kotipesä ja osa menestyksen mahdollistajaa. HJK nappasi tänä vuonna miesten 33. Suomen mestaruuden. Sokos Hotels onnittelee!

Sokos Hotellien ja Helsingin Jalkapalloklubin yhteistä matkaa on takana vuosi. Original Sokos Hotel Presidentistä on muodostunut miesten edustusjoukkueelle tärkeä kotipesä ja osa menestyksen mahdollistajaa. HJK nappasi tänä vuonna miesten 33. Suomen mestaruuden. Sokos Hotels onnittelee!

"Harjoitteluolosuhteiden, hyvän unen ja laadukkaan ravinnon ohella hotellikumppanilla on tärkeä rooli joukkueen menestyksessä", toteaa miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Ville Wallen.

Original Sokos Hotel Presidentti – kuin toinen koti

Edustusjoukkueen kotipesänä toimiva Original Sokos Hotel Presidentti tarjoaa joukkueelle paikan lepoon ja keskittymiseen tärkeiden matsien alla.

"Kokoonnumme hotelli Presidenttiin ruokailemaan ennen lähtöä vieraspeleihin. Eurolohkovaiheen kotiotteluihin valmistaudutaan hotellin tiloissa sitten pidemmän kaavan mukaan. Palaveri, yhteinen ruokailu, lepo – sitten lähdetään yhdessä joukkueena kohti Bolt Arenaa", Wallen kertoo.

"Presidentin henkilökunta pitää meistä hyvää huolta ja kaikki on toiminut loistavasti. Lisäksi kiitosta ansaitsee se, että niin majoitukset, ruokailut kuin palaveritilatkin ovat aina järjestyneet sovitussa aikataulussa. Se on meille erityisen tärkeää, sillä pelikaudella elämme lähes minuuttiaikataulun mukaan", Wallen jatkaa.

Yhteistyöhotellin monet roolit

Original Sokos Hotel Presidentti toimii myös HJK:n riveihin tulevien testipelaajien ja uusien pelaajien ensimmäisenä askeleena kohti kotiuttamista.

"Ennen oman asunnon löytymistä pelaajat majoittuvat hotelli Presidentissä. Hotellimajoitus on osoittautunut hyväksi tavaksi aloitella uutta elämänvaihetta. Henkilökuntakin on aina paikalla, mikä tuo pelaajalle turvallisuuden tunnetta uudessa elämänvaiheessa", Wallen toteaa.

Majoitusvaraukset maailmalla helpottuivat yhteistyön myötä

Myös Sokos Hotellien sisarketjun Radisson Blun palvelut ulkomailla ovat tulleet HJK:n joukkueille tutuiksi. "On mainiota, että olemme saaneet S-ryhmän hotelliyhteistyön myötä apua myös joukkueidemme kansainvälisiin majoituksiin. Radisson-hotellien tasoon voi aina luottaa. Viimeksi nuorisojoukkueemme majoittui Malmön Radisson Blu -hotellissa. Kaikki toimi loistavasti", Wallen kiittelee

"Ja totta kai varaamista on helpottanut se, että saamme S-ryhmän kautta yhteystiedot Radisson Blu -hotellien myyntiin maailmalla."

Suomen mestaruus kiikarissa jatkossakin

HJK:n miesten edustusjoukkueella on takanaan huikea 33. Suomen mestaruus ja europelipaikka. Mitä on haussa seuraavaan kauteen?

"Päätavoitteemme on tietysti jatkaa Suomen mestareina, sillä se varmistaa meille pääsyn tärkeille eurokentille. Lisäksi tavoitteemme on kehittää omia nuoria pelaajiamme tuleviksi huippupelaajiksi. Niin muihin joukkueisiin maailmalla kuin omaan edustusjoukkueeseemme", Ville Wallen raottaa.

HJK on kaikkien aikojen menestynein suomalainen jalkapallojoukkue. Lokakuussa HJK juhli neljättä perättäistä ja historiansa 33. Suomen mestaruutta. HJK:n toiminnan alle kuuluvat miesten ja naisten liigajoukkueet ja junioritoiminta.

Ville Wallen työskentelee HJK Oy:llä Head of Sports Operationsina. Työhön kuuluu useita erilaisia hallinnollisia tehtäviä edustus- ja reservijoukkueeseen liittyen. Wallen toimii myös miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja maalivahtivalmentajana.

S-ryhmän hotellit ovat Helsingin Jalkapalloklubin ja HJK Oy:n yhteistyökumppani. Sopimuksen myötä Sokos Hotellit ovat HJK:n matkassa mukana liikuttamassa suomalaisen jalkapalloilun kärkeä sekä tukemassa seuran tekemää juniorityötä. Vuoden 2023 alussa allekirjoitettu sopimus on kaksivuotinen, molempien osapuolten tavoitteena on pitkäjänteinen yhteistyö.