Personalen rekommenderar

Hotellpersonalen hälsar dig välkommen till glada Villmanstrand!


Shoppa
Vårt hotell ligger köpcentret IsoKristiina, mitt i det trendiga affärscentret! Från hotellets lobby tar du dig enkelt till köpcentret och tillbaka – du slipper alltså gå och bära på dina shoppingfynd utan kan smidigt föra dem till rummet mellan varven. Shoppingmöjligheterna är utmärkta.  Det finns produkter för hemmet, kläder, kosmetik, konst, skor, leksaker – allt du kan önska dig! Dessutom finns det välmåendetjänster, kaféer, barer och restauranger. Välj själv efter behov och situation. Den livaktiga hamnen, den historiska fästningen och rekreationsområdet Myllysaari ligger på kort promenadavstånd från hotellet!

Skäm bort dig själv eller din älskling
För alla som vill ha en lyxig behandling rekommenderar vi ett besök i skönhetssalongen Emotion som också ligger i IsoKristiina. Du får avkoppling enkelt och snabbt, vägen till Emotion är nämligen kort! Har du till exempel prövat indisk huvudmassage?

Uppfriskande bastubad
Bastuavdelningen på Lappee är som en litet spa. Vi rekommenderar att du reserverar gott om tid för bastubadet. Det finns en stor pool som är uppfriskande för trötta resenärer och den är naturligtvis också barnens favorit! Myllysaari ligger vid vår natursköna stadsvik. I Myllysaari finns det en allmän badstrand och en strandbastu.  Vintertid erbjuds vinterbad.

Kultur
För den som gillar kultur är den gamla stadsdelen Linnoitus en unik upplevelse. Finlands äldsta ortodoxa kyrka ligger på en vacker kulle i området. Kaféet Majurska och hantverksboden Tyyki som finns i anslutning till kaféet är en upplevelse med sina kafé- och hantverksprodukter. I kulturcentret Kehruuhuone ordnas det kulturevenemang som saknar motstycke. För museibesökare finns det sysselsättning för flera dagar i Villmanstrand:  Södra Karelens museum, Södra Karelens konstmuseum och  Villmanstrands bilmuseum och Saima kanals museum (vid kanalmynningen) som är öppna sommartid. I vår stad finns också Karelens luftfartsmuseum, Wolkoffska museet samt Södra Karelens lottamuseum som är öppet på beställning. Du kan höra dig för om guidningar (även dramaguidningar) per e-post på hannu.a.heikkinen@lappeenranta.fi.


Personalen på Lappee önskar dig härliga upplevelser i Villmanstrand!

puhelin
Ring 010 762 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Villmanstrand
location
Brahenkatu 1
53100, Villmanstrand
parking