Menu

Personalen rekommenderar

Shopping
Vårt hotell ligger köpcentret IsoKristiina, mitt i det trendiga affärscentret! Från hotellets lobby tar du dig enkelt till köpcentret och tillbaka – du slipper alltså gå och bära på dina shoppingfynd utan kan smidigt föra dem till rummet mellan varven. För alla som vill ha en lyxig behandling rekommenderar vi ett besök i skönhetssalongen i Sokos som också ligger i IsoKristiina. Har du till exempel prövat indisk huvudmassage? 
 
Uppfriskande bastubad
Bastuavdelningen på Lappee är som en litet spa. Vi rekommenderar att du reserverar gott om tid för bastubadet. Det finns en stor pool som är uppfriskande för trötta resenärer och den är naturligtvis också barnens favorit! 
 
Kultur och bra kaffe
För den som gillar kultur är den gamla stadsdelen Linnoitus en unik upplevelse. Finlands äldsta ortodoxa kyrka ligger på en vacker kulle i området. Kaféet Majurska och hantverksboden Tyyki som finns i anslutning till kaféet är en upplevelse med sina kafé- och hantverksprodukter. I kulturcentret Kehruuhuone ordnas det kulturevenemang som saknar motstycke. För museibesökare finns det sysselsättning för flera dagar i Villmanstrand: Södra Karelens museum, Södra Karelens konstmuseum och Karelens lottamuseum som är öppet på beställning. Längst ut vid hamnen på Satamatie 6 ligger Paahtimo Lehmus Roastery samt ett kafé och en fabriksbutik. Som souvenir rekommenderar vi kaffet som har döpts efter stadsdelar i Villmanstrand, som "Pusupuisto". 
 

Personalen på Lappee hälsar dig välkommen till glada Villmanstrand! 

puhelin
Ring 010 762 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Villmanstrand
location
Brahenkatu 1
53100, Villmanstrand
parking