Tjänster för familjer

Vårt hotell har trivsamma och praktiska familjerum där det finns gott om plats även för större familjer (upp till 2 vuxna + 4 barn). Barnen sover garanterat gott i våra stadiga våningssängar som tillverkats av en snickare! Ett Onni Ekorre-mjukisdjur väntar på familjens minstingar på rummet (för en tilläggsavgift får barnen ta Onni med sig hem).  

Det går att få ett extrarum för barnen till ett förmånligt pris. I nästan alla våra rum finns det möjlighet till extrasäng.

Hotellet har ett spännande och skojigt lekrum som är öppet året runt. I lekrummet finns det bland annat en teaterscen och maskeradkläder. Barnen kan leka med stora skumgummitärningar, tälta eller rita på krittavlan och även låna böcker till rummet. Efter roliga lekar och en avkopplande stund har barnen garanterat lättare att somna. Alla våra rum har vattenkokare samt minibar där man även kan förvara egna snacks.  I hotellkorridorerna finns det mikrovågsugn där man kan värma kvällsmat till de minsta barnen.

Sommartid lånar Lappee ut cyklar gratis i ett par timmar. Vi har även barncyklar och cykelbarnstolar och naturligtvis cykelhjälmar!  

På vår bastuavdelning är barnen särskilt förtjusta i poolen. Poolen är 14 meter lång. Minimidjupet är 1,2 meter och poolen lämpar sig därför inte för riktigt små barn. Vid poolen finns det flytleksaker och andra vattenleksaker.

Vi hoppas att hela familjen trivs – ge oss respons så gör vi hotellet ännu mer barnvänligt!


Välkomna, stora som små!

puhelin
Ring +358 10 762 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Villmanstrand
location
Brahenkatu 1
53100, Villmanstrand
parking