Restaurangerna

Rosso IsoKristiina

Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och både romerska och napolitanska pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Rosso är en restaurang dit du är välkommen i vilket sällskap som helst!  

Rossa har också en lekplats, barnstolar och ett skötbord för barnen.

Där Rosso finns, finns också Italien - väkommen!

Vi serverar:

Må-To 11 - 22
Fr-Lö 11-23
Sö 12-21

Rosso IsoKristiina >>

 

Obra Mexican Cantina

OBRA* Vår glada och färgsprakande restaurang tar dig till Mexiko med sina fräscha smaker! Testa uppfriskande lime, aromatisk koriander och chili i en äkta tortilla. Skölj ner maten med en iskall chela*. Pröva på fantastiska, eggande mexikanska smakupplevelser!

*Obra är spanska och betyder bl.a. konstverk, verk, arbete och aktivitet *Chela är slang och betyder öl i Mexiko

Öppetider:

Må-To 11-19
Fr-Lö 11-20
Sö stängt

Obra Mexican Cantina >>

 

Soul Bar & Piano

Soul Bar & Piano ligger på Original Sokos Hotel Lappee vid shoppinggatan i det förnyade köpcentret IsoKristiina.

Soul har ett utmärkt läge i centrum av staden, oavsett om du ska gå på konsert eller teater, shoppa i köpcentret eller annars bara tänker njuta av stadens mest själfulla underhållning.

Den själfulla stämningen i Soul skapas tack vare fantastiskt och varmhjärtad kundservice, och vi erbjuder även ett brett sortiment av drycker som ackompanjeras av lättsamt medryckande musik. Musiken har en viktig roll även i övrigt. Gästerna får bidra till att skapa stämningen. Vi har instrument som fritt får användas – och vi ser gärna att gästerna använder dem flitigt! Välkommen upp på scenen!

Utöver att du kan njuta av musik och trevligt sällskap erbjuder Soul också möjlighet att spela biljard och olika brädspel eller till exempel kolla på ishockey.

Och om du blir hungrig av alla dessa aktiviteter är det bara att beställa pizza eller sallad från menyn och festa vidare!

Hälsningar, Soul MAMA

Baren är öppen:
 
Må–To 15–24
Fr 15–01
Lö 11–01
Sö 17–23
 
 
 

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina är en trendig och trivsam kaffebar i köpcentret, alldeles i närheten av Hotel Lappees övriga restauranger. 
 
Ibland är det skönt att stanna upp en stund, njuta och bara vara. Oavsett om din paus infaller mitt på dagen eller först efter arbetsdagens slut får du hos oss alltid hemlagade fyllda smörgåsar, till exempel toast och bagel, med flera olika alternativa fyllningar.
 
Och allt i tidens anda serverar vi naturligtvis också Smoothies och Fruities av färska frukter och grönsaker!
 
Kafé är öppet:
Må–Fr 9 – 19
Lö 9 – 18
Sö 11–18
puhelin
Ring 010 762 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Villmanstrand
location
Brahenkatu 1
53100, Villmanstrand
parking