Restaurangerna

Trattoria Casa

På den plats där Hotel Lappees legendariska nattklubb låg får vi numera njuta av fantastiska delikatesser från det italienska köket! Vi har på vårt eget sätt velat bevara den unika avslappnade och lediga villmanstrandska atmosfären, även i Trattoria Casa. Det är enkelt att komma till oss för att njuta av säsongens bästa smaker, oavsett om du kommer ensam, med vänner eller familj för att få uppleva någonting helt nytt.

Vår meny har något för alla, La Tavola Italiana och Tavola delle bruschette som är avsedda att delas med vänner, dagens fisk- och kötträtter som varierar efter säsong och stadens bästa pizzor. Till barn kan vi tillaga alla rätter som halva portioner.

Upplevelsen fulländas av våra noggrant utvalda italienska viner som även serveras glasvis.

BENVENUTI A TRATTORIA CASA!BENVENUTI A TRATTORIA CASA!

Restaurangen är öppen:

Må–To 11 – 22
Fr-Lö 11-23
Sö 13 – 19

 

Trattoria Casa  >>

 

Soul Bar & Piano

Soul Bar & Piano ligger på Original Sokos Hotel Lappee vid shoppinggatan i det förnyade köpcentret IsoKristiina.

Soul har ett utmärkt läge i centrum av staden, oavsett om du ska gå på konsert eller teater, shoppa i köpcentret eller annars bara tänker njuta av stadens mest själfulla underhållning.

Den själfulla stämningen i Soul skapas tack vare fantastiskt och varmhjärtad kundservice, och vi erbjuder även ett brett sortiment av drycker som ackompanjeras av lättsamt medryckande musik. Musiken har en viktig roll även i övrigt. Gästerna får bidra till att skapa stämningen. Vi har instrument som fritt får användas – och vi ser gärna att gästerna använder dem flitigt! Välkommen upp på scenen!

Utöver att du kan njuta av musik och trevligt sällskap erbjuder Soul också möjlighet att spela biljard och olika brädspel eller till exempel kolla på ishockey.

Och om du blir hungrig av alla dessa aktiviteter är det bara att beställa pizza eller sallad från menyn och festa vidare!

Hälsningar, Soul MAMA

Baren är öppen:
 
Må–To 15–24
Fr 15–01
Lö 11–01
Sö 17–23
 
 
 

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina är en trendig och trivsam kaffebar i köpcentret, alldeles i närheten av Hotel Lappees övriga restauranger. 
 
Ibland är det skönt att stanna upp en stund, njuta och bara vara. Oavsett om din paus infaller mitt på dagen eller först efter arbetsdagens slut får du hos oss alltid hemlagade fyllda smörgåsar, till exempel toast och bagel, med flera olika alternativa fyllningar.
 
Och allt i tidens anda serverar vi naturligtvis också Smoothies och Fruities av färska frukter och grönsaker!
 
Kafé är öppet:
Må–Fr 9 – 19
Lö 9 – 18
Sö 12–16
puhelin
Ring +358 10 762 1000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Brahenkatu 1 53100, Villmanstrand
location
Brahenkatu 1
53100, Villmanstrand
parking