Restaurangerna

VENN
 
Det finns inget mer värdefullt i livet än vänner, vin och mat. Hela denna oslagbara trio får du träffa på nya VENN. VENN har en charmig och lättsam atmosfär och du kan enkelt att titta in för en drink under shoppingdagen eller stanna ända till sen kväll om du så önskar. VENN serverar enkel och god mat, läckra viner och utsökta cocktails. Enkelt och okonstlat – det är vår grej! Kom till VENN och ta med en vän, eller låna en här!
 
Hotellets 2 våning.
 
 
KOKOKANA
 

Välkommen på en oändlig grillfest! Om livet ändå vore en kontinuerlig grillfest: god mat, dryck och vänner! En frodig trädgård fylld av färger och värme!

Glöd och skratt! Rök och gnistor! Kokokana fokuserar sig på mat grillad över öppen eld och en avslappnad atmosfär, här serveras och grillas stans bästa kött- med stor passion och låga.

 
Rosso är en trevlig restaurang där du kan umgås med familj och vänner och njuta av den avslappnade stämning som finländare har njutit av redan under fem årtionden. Hos oss bjuds det på de mest älskade klassikerrätterna, fantastiska nyheter och framför allt de vittbekanta pizzorna. Rosso är ett glatt matställe dit du är välkommen med vilket sällskap som helst!
 
Hotellets 2 våning.
 
 
puhelin
Ring 020 780 8850 priser Samtal från trådtelefon kostar 0,0835 €/samtal + 0,0702 €/min, samtal från mobiltelefon 0,0835 €/samtal + 0,1717 €/min
location
Rewell Center 101 65100, Vasa
location
Rewell Center 101
65100, Vasa
parking