Menu

Restauranger

Frans & Nicole

I Frans & les Femmes bistros kombineras den franska köket och en bubblande livsglädje på charmigt sätt. Välkommen och njut av gemenskapen, glädjen och de goda smakerna!
 

Bistro Frans & Nicole har en mysig och varm stämning. När du och dina 10-22 vänner vill sitta lite avsides, är Frans & Nicoles Kammari ett perfekt alternativ.

Vi, Frans & Nicoles köksmästare- matlagningens riddare hälsar er stolt välkomna till att njuta av det lantliga franska kökets delikatesser! Den nya matlistan erbjuder Dig och dina vänner den ena förtjusande rätten efter den andra.

Bon appétit!

 

 

Restaurang Central

Det är i restaurang Central som frukosten dukas upp varje morgon. På frukostbuffén finns färska frukter, varma alternativ, flingor, saft, yoghurt och annat som hör den perfekta frukosten till. Restaurang Central erbjuder också olika lunch- och middagsalternativ och restaurangen kan bokas för privata tillställningar och arrangemang.

 

Wazaca

 

Wazaca är tillfälligt stängt eftersom vi anpassar verksamheten till den rådande situationen.

 

Äkta mexikansk street food när den är som bäst! Restaurang Wazaca står för färska råvaror, glädjen i att dela och en avslappnad inställning till mat och dryck. Smakerna gifter sig i munnen och en nypa koriander och grön chili bidrar med det lilla extra. I restaurang Wazaca är det den goda maten och en glad stämning som står i centrum.

Till Wazacas websida >>

 

O'Malley's Pub & Club

O´Malley´s är framförallt känt för sitt stora urval av öl, whiskey och cider och erbjuder en utmärkt miljö för att slappna av, njuta och ha roligt. 

Till O'Malley's websida >>

puhelin
Ring +358 20 1234 619 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 18 65100, Vasa
location
Hovioikeudenpuistikko 18
65100, Vasa
parking