Menu

Husdjur

Du kan ta ditt sällskapsdjur med dig på hotellsemestern! Sokos Hotel Royal Vaasa tar gärna emot dina fyrbenta familjemedlemmar som gäster, allt från små gnagare till katter och hundar. Vi strävar efter att inkvartera gäster som reser med sällskapsdjur i rymliga rum med en så smidig väg ut som möjligt så att våra gäster enkelt kan rasta sina djur.
 
Hundar som gästar Sokos Hotel Royal Vaasa får ett välkomstpaket vid ankomsten. Paketet innehåller Best Friend-produkter, till exempel tuggben, tuggpinnar med kött samt hundpåsar. I paketet ingår också hotellspecifik information om var de närmaste hundparkerna och veterinärtjänsterna finns.
Katter får ett litet snackpaket.
 
Meddela att du reser med sällskapsdjur när du gör rumsbokningen
 
När du meddelar oss i förväg att du reser med djur kan vi välja ett lämpligt rum till er. Du bokar enkelt ett rum för sällskapsdjur genom att ringa hotellet direkt eller Sokos Hotels försäljningstjänst, tfn +358 300 870 000, må–fr kl. 8–18 (51 cent/min. + lna/msa).
Du kan också lägga till husdjur när du bokar rum på webbplatsen.
Vi förbehåller oss rätten att ändra rumstyp när ni bokar husdjursvänligt rum.
 
Ditt sällskapsdjur övernattar på Sokos Hotels till priset 15 €/dygn. Om du är S-Card-medlem övernattar ditt djur gratis tillsammans med dig med familjeförmån (när du övernattar till priser som berättigar till S-Card-förmåner; utom på bonusnatten för att dess pris innefattar inte S-Card-serviceförmånerna).
 
 
Välkommen till Sokos Hotel Royal Vasaa med din fyrbenta vän!
puhelin
Ring +358 20 780 8860 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hovioikeudenpuistikko 21 65100, Vasa
location
Hovioikeudenpuistikko 21
65100, Vasa
parking