Menu

Tjänster för familjer

Hos oss är det både roligt och enkelt att övernatta med barn!

Vi erbjuder dig en bekymmersfri semester och resa med hela familjen. Till oss tar du dig enkelt till fots från järnvägsstationen i Dickursby. Om du däremot reser med bil kan du parkera i hotellets underjordiska varmgarage.  För att garantera en smidig vistelse erbjuder vi gratis användning av resesäng, potta och barnpall. Berätta vad du behöver redan vid bokningen och kom ihåg att du också samtidigt kan beställa Onni Ekorre-mjukisdjur som väntar på barnen på rummet. Onni Ekorre-mjukisdjur säljs även i receptionen.

I restaurang Amarillo finns en lekhörna som är tillgänglig för gästande barn under Amarillos öppettider. Bredvid huvudingången till Amarillo finns ett barnvårdsrum. Vid behov kan vi värma barnmat i receptionen eller låna ut en vattenkokare som du får ta med till rummet. Och om du glömde sagoboken hemma finns det böcker att låna i receptionen.

I närheten av hotellet finns det en lekpark, och Vetenskapscentret Heureka ligger på endast några minuters promenadavstånd från hotellet. Hotellgäster kan köpa inträdesbiljetter till Heureka till rabatterat pris i receptionen.

puhelin
Ring 0300 870 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hertasvägen 2 01300, Vanda
location
Hertasvägen 2
01300, Vanda
parking