Tjänster för familjer

På vårt hotell finns ett lekrum för barn samt ett barnvårdsrum. Vetenskapscentret Heureka finns på gångavstånd från hotellet.

För våra barnkunder har vi reserverat resesängar och pottor som kan levereras till rummen. Glöm inte att informera oss om dina behov redan vid bokningen.

Lekrummet finns på restaurang Amarillo och det är tillgängligt för barnkunder under Amarillos öppettider. Sommartid har vårt hotell det största lekrummet bland Sokos Hotellen i Finland! Barnvårdsrummet finns bredvid Amarillos huvudingång och vår personal kommer gärna och öppnar dörren till rummet. Invid receptionen finns en mikrovågsugn och vattenkokare för våra kunder. I omedelbar närhet av hotellet finns också en lekpark.

Vetenskapscentret Heureka finns på cirka 5 minuters gångavstånd från hotellet.
På Heureka är det möjligt att ta del av olika vetenskaper och tekniker på ett roligt sätt genom att själv skapa och testa. Vid sidan av huvudutställningen finns det alltid tillfälliga utställningar med olika motiv. Under sommaren är också utomhusområdet Vetenskapsparken Galilei öppen. Vid sidan av interaktiva utställningar erbjuds besökarna oförglömliga upplevelser i Heurekas planetarium där det främst visas planetariefilmer om astronomi.

Be om en offert
puhelin
Ring +358 20 1234 618 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hertasvägen 2 01300, Vanda
location
Hertasvägen 2
01300, Vanda
parking