Menu

Restaurangerna

Amarillo

Kom och njut av stadens bästa TexMex. Amarillo föddes i hjärtat av Texas. Kryddiga smakupplevelser och uppfriskande drycker leder dig till Amarillos rötter, en värld av fantastiska smaker. Stig in och njut.

Öppettider, menyer och annan information finns på Amarillos webbplats.

 

Amarillo Street Bar

Vår Street Bar är öppen på beställning för grupper.

Ordna en privat fest, vi erbjuder en fin inramning. Beställ läckra hamburgare och populära drinkar från Amarillo i samband med bokningen!

Night Vantaa (åldersgräns 18 år)

På nedre våningen i legendariska Original Sokos Hotel Vantaa får alla partyälskare dansa till musik av skickliga dj:ar på nattklubben Night Vantaa. Följ evenemang och tävlingar på Facebook.

Tulisuudelma (åldersgräns 18 år)

Tulisuudelma bjuds det på musik av de klarast lysande stjärnorna på pop- och rockhimlen, de bästa partybanden och Finlands främsta schlagerartister. Här är det party i gott sällskap ända in på småtimmarna. Tulisuudelma är ett ställe som du måste uppleva själv. Det går inte att beskriva stämningen i ord. Kom till Tulisuudelma, musik är bäst live och du bara måste uppleva detta legendariska ställe!

Pub Hertas

Pub Hertas är ett mysigt och stämningsfullt vardagsrum för alla och en mötesplats för avslappnat umgänge. Det visas sport på storbild, det finns möjlighet att spela dart, black jack, photoplay och biljard. För den som gillar att uppträda finns det karaoke på Finlands bästa scen. Det bjuds på hemtrevlig pubstämning alla dagar i veckan. Kom som du är och njut.

Se en presentationsvideo här!

Cateringrestauranger

På Original Sokos Hotel Vantaa erbjuds cateringrestaurangtjänster på Tulisuudelma, Night Vantaa och i mötesrummen på bastuavdelningen. Med stor expertis skräddarsyr vi en fest efter era önskemål. Våra trivsamma lokaler lämpar sig för olika tillfällen i livet, till exempel bröllop, festmiddagar, julfester, mässor, födelsedagsfester, klassträffar eller till exempel kvällsfester.

puhelin
Ring 020 1234800 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hertasvägen 2 01300, Vanda
location
Hertasvägen 2
01300, Vanda
parking