Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Hotell Vanda – 2 hotell

Hotellen på karta
Flygbuss från Flamingo kör inteю Visa fler
Flamingo Spa stängt tills vidare Visa fler
Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Vantaa

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Original Sokos Hotel Vantaa är en nöjes- och mötesoas för tusen stämningar intill Dickursby järnvägsstation och Vetenskapscentrum Heureka. En unik restaurangvärld med fem olika restauranger har gjort hotellet till en populär träffpunkt. Hotellet har många välförsedda möteslokaler för små och stora möten samt för olika fester. Hotellets trivsamma bastuavdelning på översta våningen lämpar sig för olika kvällsevenemang för grupper i arbetets eller fritidens tecken. På detta hotell kan du inte undgå att trivas. Välkommen att prova oss!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Vanda ligger centralt i Helsingfors-regionen. Resan till Helsingfors centrum tar bara 20 minuter. Vanda är enkelt att nå från var som helst i världen. Helsingfors-Vanda flygplats är nämligen en av Nordeuropas viktigaste knutpunkter för flygtrafiken. För kulturintresserade erbjuder Vanda konserter, teater och dansuppvisningar samt utställningar.