Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Uleåborg – 2 hotell

Hotellen på karta

Break Sokos Hotel Eden

Our hotel is temporarily closed.

For any questions about your reservation call our customer service at +358 20 1234 600. 

For more information visit here »

We apologize for the inconvenience.

 

Vårt hotell ligger vid den natursköna stranden i Nallikari.

Hos oss kopplar du av och lämnar vardagen bakom dig på många sätt. Vårt hotell erbjuder energigivande tjänster för alla – semesterfirare, arbetsresenärer och mötesgäster.

Njut av livet i vårt spa, jobba upp lite svett i vårt gym och återhämta dig med massage eller en naturutflykt. Ta egen tid och testa våra proffsiga kosmetologers lyxiga behandlingar.

Ät gott på restaurang Maisema samtidigt som du får beundra det vackra havslandskapet. En romantisk solnedgång gör kvällen fulländad.

Välkommen till Break Sokos Hotel Eden vid havet i Uleåborg.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Arina

Original Sokos Hotel Arina är tillsvidare stängt från 1.4.2020. På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. 

 
Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Original Sokos Hotel Arina – ett hjärtligt hem mitt i staden 

Original Sokos Hotel Arina är ett livligt stadshotell beläget mellan Uleåborgs två landmärken Köpcentrum Valkea och kulan på Rotuaari. Hotellet har 260 rum fördelat på sju våningar. På paradplatsen finns två rymliga sviter vars stora balkonger breder ut sig över Rotuaari. Vi erbjuder sömn med ett leende på uleåborgskt vis mellan rena, vita lakan som vår städpersonal har bäddat åt dig. På webbplatsen kan du kika på hur våren och sommaren på hotellet ser ut och bli förtjust i den färgstarka stadskulturen! Vi lovar att skämma bort dig <3

Välkommen!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Välkommen till Uleåborg som ligger mitt i Finland! Uleåborg är en utmärkt semesterort och konferensstad. Det är lätt att ta sig till Uleåborg vilken tid på året som helst. Ljusa, varma sommardagar och kall, snörik vinter ingår bägge i årets förlopp i Uleåborg. Mångsidiga shopping-, kultur- och restaurangtjänster ger garanterat besökarna oförglömliga upplevelser.