Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Logga in och boka
Du får tillgång till ägarkundens förmåner genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Konferens- och festtjänster

I våra mångsidiga konferensrum kan du inspireras och entusiasmeras!
 
Välbefinnande på alla plan är viktigt för oss i dag. När vi förnyade konferenslokalerna på andra våningen utgick vi från tanken på grönska och välbefinnande. I entrén till vår konferensavdelning finns massor av fantastiska växter, och grönskan fortsätter även i en del av våra konferensrum.
 
Grönska svarar på vårt behov av att vistas i naturen, och vi vill i dag känna en gemenskap med naturen. Detta har bevisade effekter på våra nivåer av stress och energi. Forskning har också visat att grönska kan minska negativa känslor.
 
Gröna växter renar också luften, och bättre luftkvalitet har konstaterats ha direkta effekter på vår energinivå och hjärnans funktion.
 
I planeringen av våra konferenslokaler har vi särskilt velat tänka på hur viktigt ett lyckat möte är. Dina behov är vår utgångspunkt, och när du uppnår ditt mål för dagen är vi lyckliga.
 
Vår köksmästare har skapat mångsidiga måltider som är både mentalt och fysiskt närande. När kroppen är i balans löper även tankarna väl och mötena blir lyckade.
 
Vårt hotell har åtta olika välfungerande och ljusa konferensrum för grupper på upp till 120 personer. Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik. Vårt läge garanterar ypperliga trafikförbindelser, löpterräng vid Vanajavesis strand och tillgång till det kulturella utbudet i stadens centrum.
 
I den trivsamma restaurangen Le Blason kan du njuta av utsökt mat, avslappnad stämning och vår omsorg.
 
Dessutom erbjuder omgivningen utmärkta motions- och rekreationsmöjligheter. I utbudet ingår bl.a. en utflykt med snöskor, Amazing Race Jr., Fatbike safari och mycket mer. Vi hjälper gärna till med planeringen av kringprogrammet.
 
Fester
På Original Sokos Hotel Vaakuna kan du fira de mest fantastiska fester. Vår sakkunniga festtjänst hjälper dig att ordna alla detaljer i anslutning till festen.
 
På Vaakuna tar vi god hand om våra kunder, och vi förnyar och utvecklar ständigt våra tjänster. Vi kan ordna alla slags fester, från middag för två personer till evenemang för över 300 personer.  De olika lokalerna i vårt hotell passar för familjefester, årsfester, företagsfester, personaltillställningar och julfester.
 
Kärnan i framgången är vår yrkeskunniga och serviceinriktade personal som utför sitt arbete med stort hjärta. Vi vill ordna fester präglade av glädje!
Läs mer och boka på internet
puhelin
Ring 020 1234 654 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Possentie 7 13200, Tavastehus
location
Possentie 7
13200, Tavastehus
parking

Läs mer och boka på internet

Du kan ta del av detta hotell på internet och göra en bokning enkelt och snabbt.

Läs mer och boka på internet

Utrymmen och personantal

Namn U-bord Diplomat Teater Klassrum Cocktail Måltider, buffé Måltider, bordsservering Storlek / m2
Herttua 22 22 50 40 87
Holvi 14 20 40 20 42
Jaarli 20 20 45 35 58
Linnanneito 12 12 30 16 30
Luova huone Renki 8 40
Ravintola Le Blason 150 380
Ritari 14 12 35 16 35
Tornisauna 21
Vaakuna-Sali 20 22 110 80 115