Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Konferens- och festtjänster

VAAKUNAS KONFERENS- OCH FESTLOKALER

 

I våra mångsidiga konferensrum kan du inspireras och entusiasmeras!

Välbefinnande på alla plan är viktigt för oss i dag. När vi förnyade konferenslokalerna på andra våningen utgick vi från tanken på grönska och välbefinnande. I entrén till vår konferensavdelning finns massor av fantastiska växter, och grönskan fortsätter även i en del av våra konferensrum.

Grönska svarar på vårt behov av att vistas i naturen, och vi vill i dag känna en gemenskap med naturen. Detta har bevisade effekter på våra nivåer av stress och energi. Forskning har också visat att grönska kan minska negativa känslor.

Gröna växter renar också luften, och bättre luftkvalitet har konstaterats ha direkta effekter på vår energinivå och hjärnans funktion.

I planeringen av våra konferenslokaler har vi särskilt velat tänka på hur viktigt ett lyckat möte är. Dina behov är vår utgångspunkt, och när du uppnår ditt mål för dagen är vi lyckliga.

Vår köksmästare har skapat mångsidiga måltider som är både mentalt och fysiskt närande. När kroppen är i balans löper även tankarna väl och mötena blir lyckade.

Vårt hotell har åtta olika välfungerande och ljusa konferensrum för grupper på upp till 120 personer. Konferenslokalerna är utrustade med modern teknik. Vårt läge garanterar ypperliga trafikförbindelser, löpterräng vid Vanajavesis strand och tillgång till det kulturella utbudet i stadens centrum.

I den trivsamma restaurangen Le Blason kan du njuta av utsökt mat, avslappnad stämning och vår omsorg.

Dessutom erbjuder omgivningen utmärkta motions- och rekreationsmöjligheter. I utbudet ingår bl.a. en utflykt med snöskor, Amazing Race Jr., Fatbike safari och mycket mer. Vi hjälper gärna till med planeringen av kringprogrammet.

Fester

På Original Sokos Hotel Vaakuna kan du fira de mest fantastiska fester. Vår sakkunniga festtjänst hjälper dig att ordna alla detaljer i anslutning till festen.

På Vaakuna tar vi god hand om våra kunder, och vi förnyar och utvecklar ständigt våra tjänster. Vi kan ordna alla slags fester, från middag för två personer till evenemang för över 300 personer.  De olika lokalerna i vårt hotell passar för familjefester, årsfester, företagsfester, personaltillställningar och julfester.

Kärnan i framgången är vår yrkeskunniga och serviceinriktade personal som utför sitt arbete med stort hjärta. Vi vill ordna fester präglade av glädje!

Be om en offert
puhelin
Ring 020 1234 654 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Possentie 7 13200, Tavastehus
location
Possentie 7
13200, Tavastehus
parking

Mötes- och festlokaler på vårt hotell

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Herttua

En möteslokal med fönster på hotellets första våning. Herttua ligger i en före detta nattklubb. Lokalen är hinderfri och har vid behov separat entré.

Antal personer max 45

Lokalens storlek 87 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Holvi

Helt förnyade Holvi är en lugn lokal med fönster som är belägen i änden av vår konferensaula. Rummet har en fantastisk grön vägg som inspirerar til...

Antal personer max 40

Lokalens storlek 42 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Jaarli

Jaarlis ljusa parkettgolv och vackra landskapsbild från stranden av Vånå skapar fantastiska förutsättningar för ett framgångsrikt möte.

Antal personer max 45

Lokalens storlek 58 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Linnanneito

Förnyade Linnanneito bjuder på en grön vägg och naturligt ljus som flödar inom genom fönstren. Från Ritaris fönster kan man se Vånå.

Antal personer max 30

Lokalens storlek 30 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Luova huone Renki

I denna Kreativa miljö fattas lyckade beslut. Tack vare rummets unika lösning passar det utmärkt för aktiva och kreativa möten och idéskapande. Ta...

Antal personer max 10

Lokalens storlek 40 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Ravintola Le Blason

Le Blason är en fläkt av doftande örter och en liten bit av Frankrike vid stranden av den vackra sjön Vanajavesi. Bästa gäst! Samtidigt som vi önsk...

Antal personer max 150

Lokalens storlek 380 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Ritari

En möteslokal med fönster på hotellets andra våning. Man kan se vackra Vånå från Ritaris fönster.

Antal personer max 35

Lokalens storlek 35 m2

Läs mer

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Vaakuna-Sali

Den förnyade och fräscha Vaakunasalen är en mötes- och festlokal med fönster och luftkonditionering, som präglas av Tavastehus fantastiska sevärdhe...

Antal personer max 110

Lokalens storlek 115 m2

Läs mer

Utrymmen och personantal

Namn U-bord Diplomat Teater Klassrum Cocktail Måltider, buffé Måltider, bordsservering Storlek / m2
Herttua 22 22 50 40 87
Holvi 14 20 40 20 42
Jaarli 20 20 45 35 58
Linnanneito 12 12 30 16 30
Luova huone Renki 8 40
Ravintola Le Blason 150 380
Ritari 14 12 35 16 35
Vaakuna-Sali 20 22 110 80 115