Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus

Orig­i­nal Sokos Hotel Vaakuna är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Tavastehus - Finlands lyckligaste insjöhotell!

Original Sokos Hotel Vaakuna är ett originellt Sokos-hotell, som andas äkthet, lycka, glädje och en avslappnad stämning. Hotellet är "ett hotell och en restaurang för lyckliga människor vid stranden av en sjö".

Här har du möjlighet att njuta av lugnet vid sjön Vanajavesi, vandra eller cykla längs stränderna eller kanske njuta av den fantastiska naturen genom en paddlingstur. Vintertid kan du blicka ut över ett andlöst vackert sjölandskap som garanterat får dig att stanna upp. Sommartid kan du njuta av sjöbrisen på vår terrass, som ligger alldeles intill sjön.

Hotellets unika restaurang heter Le Blason. Precis som hotellets namn Vaakuna betyder detta namn 'vapensköld', men på franska. Restaurangen satsar på högklassiga råvaror, genuina smaker och gemenskap vid måltiden.
Restaurangens specialitet är delikatesser som serveras på långa plankor och delas av hela sällskapet.  Denna helhet kallas Tete à Tete, som betyder ansikte mot ansikte.

Välkommen till lyckliga Vaakuna i Tavastehus!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Tavastehus är en livskraftig stad som ligger i södra Finland på en timmes köravstånd från Helsingfors. Staden har ett rikt kulturliv och kan bjuda på fantastiskt vackra vyer och naturnära upplevelser. I staden ligger också medeltida Tavastehus slott. Till de populära sevärdheterna hör Tavastehus slott, kultur- och kongresscentret Verkatehdas, stadsteatern, Museum Militaria och den vackra stadsparken.