Menu

Parkering

Vi rekommenderar att du parkerar din bil i parkeringsgaraget bredvid hotellet vid P-Tullintori. Entrén ligger intill hotellet på Åkerlundsgatan 10. Garagets max. höjden är 2,2m. Ingången till hotellet är i hallen från trappan bredvid ingången till Tullintori, som går upp till däcksområdet, varifrån den täckta gångvägen leder direkt till hotellet. Parkering sköts av Finnpark.

Priset vid betalning via Moovy-applikationen är 21€/dag, eventuella timmar som överstiger 24-timmarsparkeringen tillkommer en extra kostnad. Priset som betalas i betalautomaten i parkeringshallen är 24 €/dag.

Om du vill betala för parkering i samband med lokalräkningen - ange registreringsnummer i receptionen. Priset är 25 €/dag (22 €/dag för S-Card-kunder). Om parkeringstiden överstiger ett dygn ska den överskjutande tiden betalas till betalautomaten i hallen. Under dagen du betalat för hotellet kan du även köra in och ut ur hallen mot samma avgift.


Elbilsladdning

Det finns 4 laddplatser för elbilar på parkeringen vid Solo Sokos Hotel Tornis bakgård. Det är inte möjligt att boka platser i förväg. Priset kommer utöver parkeringsavgiften (22 €/dag) och 5 €/gång. Anmäl numret på laddpunkten och bilens registreringsnummer till receptionen direkt efter parkering så aktiverar vi laddplats och parkering.

P-Vuntoparkki. Adress Ratapihankatu 39 C. Dagspris 35 €. Avstånd från hotellet ca 450m.
Noutoparkki i Tullinpäädy är utrustad med 50 laddstationer för elbilar. Det finns 10 snabba (22 kW) laddningspunkter och 40 långsammare 1,8 (kW) laddningspunkter. Laddning fungerar med eParking-applikationen. Du kan betala för parkering med Moovy-appen eller med kort.

 

Handikappparkeringstillstånd

Från adressen Åkerlundsgatan 10 kan du köra uppför rampen till Tullintori-däcksparkeringen. Intill köpcentrets huvuddörrar finns två bredare parkeringsplatser på båda sidor för handikappparkering. I övrigt är parkeringsplatsen på övre plan en betald 24-timmarsparkering och normala vägtrafiklagar följs i området.

puhelin
Ring 0300 870 030 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Sumeliuksenkatu 14 33100, Tammerfors
location
Sumeliuksenkatu 14
33100, Tammerfors
parking