Menu

Restaurangerna

Restaurangvåningen, som är Ilves pulserande hjärta, erbjuder avbrott i vardagen och fantastiska upplevelser på totalt fyra restauranger och en nattklubb: Rosso tar gästerna på en resa till Italien, Ukko-Nooa står för en äkta brittisk pub-känsla, på Amarillo överraskar The Table gång på gång,Lynx bjuder på samvaro och stadens mest lockande after work och på nattklubben Ilves Night är det dans ända in på småtimmarna.

Lynx Bar & Cafe

I hotell Ilves foajé finns sprillans Lynx Bar & Cafe – dagtid ett café som på eftermiddagen omvandlas till ett elegant after work-ställe. På veckosluten står en DJ för underhållningen på kvällarna. Utöver bubbel och andra drycker serverar Lynx tilltugg i form av små "ipas" samt sallader och andra caféprodukter, bland annat kanelbullar enkom framtagna för Lynx. 

Rosso
Rosso är finländarnas egen italienska restaurang som är en plats för glatt umgänge. Bordet dukas med antipasti och läckra pizzor – icke att förglömma moderna pastaklassiker, härliga italienska viner och läckra desserter. Den älskade klassikern, Rossos råkostbuffé, har också återvänt – godare och fräschare än någonsin.

Amarillo

Ilves populära restaurang Amarillo har genomgått en total förändring. I Amarillos nya affärsidé betonas samhörighet, upplevelser och trivsel för gästerna. Nytt är bordet The Table, där 8 personer kan avnjuta en fulländad kväll med upplevelser i form av en överraskningsmeny. I den del av restaurangen som ligger vid Hatanpään valtatie har en ny huvudentré öppnats, och till sommaren öppnar även Amarillos nya trivsamma takterrass för alla som känner för att ta sig ett glas.

Pub Ukko Nooa

Klassiska tammerforsiska Pub Ukko Nooa erbjuder kalla drycker och sport alla dagar i veckan ända till klockan 04. De trivsamma lokalerna och den avslappnade stämningen garanterar att gästerna trivs.

Ilves Night

På nedre våningen finns nattklubben Ilves Bar & Night, där dagens hits lockar alla till dansgolvet och det serveras drinkar även för mer krävande smak. På nattklubben finns även VIP-loger som kan bokas för sällskap samt karaoke.

puhelin
Ring 020 1234 631 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Hatanpään Valtatie 1 33100, Tammerfors
location
Hatanpään Valtatie 1
33100, Tammerfors
parking