Hotell Tammerfors

Hotell Tammerfors

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
 Tampere tapahtumat

Huvudevenemang i Tammerfors

Parker och butiker I Tammerfors fylls av ett livfullt program, som pågår genom den friska vintern, den fräscha våren, den lediga sommaren och den färggranna hösten.

Läs mer
 Tampere nähtävyydet

Sevärdheter i Tammerfors

Näsinneula utsiktstorn

Nordens högsta utsiktstorn Näsinneula är 168 meter högt.

Pyynikki utsiktstorn

På Pyynikkiåsen, världens högsta rullstensås, vid foten av Pyynikki utsiktstorn i röd granit på toppen av åsen ligger ett personligt café som är känt särskilt för sina goda munkar.

Arbetarmuseikvarteret Amuri

Amuri är en forna arbetarstadsdel som bjuder på ett stycke genuin Tammerforshistoria.

Läs mer

Tammerfors

Staden grundades år 1779 av Sverige reformistisk lagde unge monark Gustav III. Finlands tredje största stad, Nordens största inlandsstad. Belägen på ett näs mellan sjöarna Näsijärvi och Pyhäjärvi i ett åslandskap, Tammerkoski nationallandskap, belönad för belysningen vid Keskustori ( Centraltorget).

Hotell Tammerfors

Hatanpään Valtatie 1
33100 Tammerfors
+358 20 1234 631
Ilves.tampere@sokoshotels.fi
Sumeliuksenkatu 14
33100 Tammerfors
+358 20 1234 633
villa.tampere@sokoshotels.fi
Ratapihankatu 43
33100 Tammerfors
+358 20 1234 634
torni.tampere@sokoshotels.fi
Alla hotell
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Öppet idag [START][SEPARATOR][END]
Öppet
Stängt

Hotell

Tammerfors

Original Sokos Hotel Ilves

ORIGINAL BY SOKOS HOTELS – HJÄRTLIGT FINLÄNDSKT

Under årtionden har Original by Sokos Hotels vuxit och utvecklats i takt med finländarnas hjärtslag.

Konceptet är lätt att ta till sig, det står i samklang med det finska sinnelaget, det bemöter dig som en person och inte ett bokningsnummer. Det står för service och omtanke – det är genuint finländskt.

RÖTTERNA OCH HJÄRTAT I TAMMERFORS

Ilves är ett ljusstarkt landmärke i Tammerfors. Hotellets bärande tema är dess långa och betydande historia som ett äkta tammerforsiskt hotell. Ilves, som ligger i stadskärnan, pulserar av liv och tillgodoser behoven hos såväl övernattande gäster som mötes- och restauranggäster.

Ilves erbjuder sina gäster modern och lyxig komfort, och därtill unika upplevelser av Tammerfors kryddade med en varm och hjärtlig service. Ilves är inte enbart ett traditionellt hotell – det är en internationell och unik upplevelse som tar trivseln till en helt ny nivå.

I det stilfulla hotelltornet finns bland annat en läcker smakvärld av restauranger med mångsidiga tjänster. Utöver hotellets stora utbud ligger hela staden för dina fötter, det finns till exempel shoppingmöjligheter i samma byggnad. Ilves är en viktig del av aktiva Tammerfors – alla evenemang i staden upplevs utan undantag passionerat även på Ilves.

Allt detta erbjuder vi våra gäster – samtidigt som vi även visar våra gröna värderingar. Luftkonditioneringen i hotellet är miljövänlig, hotellet kyls ned med vatten som pumpas upp ur forsen Tammerkoski. Ilves är det enda hotellet i Finland med ett nedkylningssystem som utnyttjar forsvatten på detta sätt. Efter nedkylningen filtreras och renas vattnet innan det pumpas tillbaka i Tammerkoski.

Lev och upplev Ilves fantastiska historia hos oss, välkommen!