Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Tammerfors – 3 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Ilves

Ilves är ett hotell fullt av evenemang i centrum av Tammerfors

Välkommen till Original Sokos Hotel Ilves som ligger i centrum av Tammerfors och mitt bland stadens evenemang och sevärdheter Hotellet erbjuder lyxig komfort, äkta Tammerfors-upplevelser samt mångsidiga tjänster med stort hjärta.

Det finns många sätt att trivas på Ilves

Ilves tar trivseln till en helt ny nivå. Hotellet har flera restauranger  samt Ilves Spa  som erbjuder på avkopplande bastuupplevelser. Den läckra frukosten serveras från den rikliga buffén varje morgon. Våra anpassningsbara mötesrum  gör det möjligt att ordna såväl fester, evenemang som stora mässor.

Fantastiskt läge i hjärtat av Tammerfors

Det är enkelt att ta sig till Ilves med kollektivtrafik och med egen bil kan du köra rakt in i hotellets parkeringshus. Du kan shoppa i Koskikeskus  som har direkt förbindelse med hotellet och köpcentret Ratina ligger alldeles i närheten. I butikerna i kvarteret Kyttälä som ligger bredvid hotellet hittar du till exempel presenter att ta hem med dig.

Välkommen – vi väntar redan på dig!

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

Original Sokos Hotel Villa är ett stämningsfullt och hemtrevligt butikshotell i hjärtat av Tammerfors. Hotellet är inrymt i ett stilfullt renoverat gammalt spannmålsmagasin och varje rum är unikt. Design och hantverksskicklighet är ständigt närvarande: du kan till exempel sätta dig i en prisbelönt Kola-stol eller i en klassisk RAR-gungstol och vira in dig i en härligt varm handstickad pläd. Hotel Villa bjuder sina gäster på små njutningsfulla upplevelser, och när du övernattar på hotellet kan du även utnyttja intilliggande Sokos Hotel Torni Tamperes mångsidiga tjänster. Till utbudet är lilla Villa jämförbart med ett stort hotell.

 

Hos oss får du koppla av och låta dig hänföras, välkommen till Original Sokos Hotel Villa!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

SOLO SOKOS HOTEL TORNI TAMPERE ÄR TILLS VIDARE STÄNGT.

 

Utsikt över Tammerfors och vida omkring.

Solo Sokos Hotel Torni Tampere i Tammerfors är en helt ny hotellupplevelse. Hotellet ligger i centrala Tammerfors bredvid järnvägsstationen. Det öppnade hösten 2014 och är en hyllning till Tammerfors historia och stadens legender. Det moderna, hela 88 meter höga hotelltornet tillsammans med de gamla lokstallarna skapar en utmärkt inramning när gästerna vill uppleva Tammerfors fascinerande historia och intressanta fenomen, allt från ikoniska tammerforsiska rockartister till stora idrottshjältar. Hotellets kongresscenter är en unik miljö för lyckade fester och produktiva möten. Hotellets tre restauranger och den högklassiga frukosten erbjuder såväl hotellgäster som stadsbor läckra smakupplevelser. Högst upp, på 25:e våningen, ligger Moro Sky Bar som med sin takservering redan har blivit en populär träffpunkt med en unik utsikt över Tammerfors och vida omkring

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Staden grundades år 1779 av Sverige reformistisk lagde unge monark Gustav III. Finlands tredje största stad, Nordens största inlandsstad. Belägen på ett näs mellan sjöarna Näsijärvi och Pyhäjärvi i ett åslandskap, Tammerkoski nationallandskap, belönad för belysningen vid Keskustori ( Centraltorget).