Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Hotell Tammerfors – 3 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Villa

Goda nyheter! Vi öppnar igen den 11 juli. Du är välkommen att stanna hos oss, hoppas att vi ses snart! Aktuell information för oppna och stängda hoteller finns här>>

 

Original Sokos Hotel Villa är ett stämningsfullt och hemtrevligt butikshotell i hjärtat av Tammerfors. Hotellet är inrymt i ett stilfullt renoverat gammalt spannmålsmagasin och varje rum är unikt. Design och hantverksskicklighet är ständigt närvarande: du kan till exempel sätta dig i en prisbelönt Kola-stol eller i en klassisk RAR-gungstol och vira in dig i en härligt varm handstickad pläd. Hotel Villa bjuder sina gäster på små njutningsfulla upplevelser, och när du övernattar på hotellet kan du även utnyttja intilliggande Sokos Hotel Torni Tamperes mångsidiga tjänster. Till utbudet är lilla Villa jämförbart med ett stort hotell.

 

Hos oss får du koppla av och låta dig hänföras, välkommen till Original Sokos Hotel Villa!

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Original Sokos Hotel Ilves

Ilves är ett hotell fullt av evenemang i centrum av Tammerfors

Välkommen till Original Sokos Hotel Ilves som ligger i centrum av Tammerfors och mitt bland stadens evenemang och sevärdheter Hotellet erbjuder lyxig komfort, äkta Tammerfors-upplevelser samt mångsidiga tjänster med stort hjärta.

Det finns många sätt att trivas på Ilves

Ilves tar trivseln till en helt ny nivå. Hotellet har flera restauranger  samt Ilves Spa  som erbjuder på avkopplande bastuupplevelser. Den läckra frukosten serveras från den rikliga buffén varje morgon. Våra anpassningsbara mötesrum  gör det möjligt att ordna såväl fester, evenemang som stora mässor.

Fantastiskt läge i hjärtat av Tammerfors

Det är enkelt att ta sig till Ilves med kollektivtrafik och med egen bil kan du köra rakt in i hotellets parkeringshus. Du kan shoppa i Koskikeskus  som har direkt förbindelse med hotellet och köpcentret Ratina ligger alldeles i närheten. I butikerna i kvarteret Kyttälä som ligger bredvid hotellet hittar du till exempel presenter att ta hem med dig.

Välkommen – vi väntar redan på dig!

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Staden grundades år 1779 av Sverige reformistisk lagde unge monark Gustav III. Finlands tredje största stad, Nordens största inlandsstad. Belägen på ett näs mellan sjöarna Näsijärvi och Pyhäjärvi i ett åslandskap, Tammerkoski nationallandskap, belönad för belysningen vid Keskustori ( Centraltorget).