Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Tallinn – 2 hotell

Hotellen på karta

Solo Sokos Hotel Estoria

SOLO SOKOS HOTEL ESTORIA 

Hotel Estoria är det enda design- och historieberättande hotellet i Estland och det har också valts till ett av de fem bästa hotellen i Tallinn.

Ja, världens första rymdmåltid för astronauter lagades faktiskt i Estland, och det var här som Skype uppfanns. Fler meteoriter per kvadratkilometer har fallit över Estland än något annat land. Estland var också den första platsen i världen där gipsavgjutningar användes.

Det unika Solo Sokos Hotel Estoria går samma väg. Här kan du ta del av fantastiska historier som berättas av upp till hundra estniska organisationer, precis i hjärtat av Tallinn. Designunderverken som har skapats av estniska designers kommer att förvåna dig med deras form, bekvämlighet och smarta lösningar.

Varje rum berättar en unik historia. Du kan bland annat hitta berättelser om världens längsta brottningsmatch, som varade i 11 timmar och 40 minuter; om underbara biologiskt rika skogsmarker, om undervattensschack eller om kiiking - en lokal sport som involverar gungor. Hotellet har 93 rum och lounger fördelade på tre våningar, vilka bjuder på ett ständigt föränderligt flöde av berättelser.

Efter en god natts Solo-slumrande kan du njuta av den bästa frukosten i Tallinn, som har utarbetats i samarbete med de bästa dietisterna. Alla hotellets noga utvalda detaljer gör din vistelse på Estoria till en perfekt upplevelse. Total komfort, trivsel och oväntade lokala designskatter har gett hotellet en plats bland den absoluta eliten av gästfrihet i Estland.
 

Solo Sokos Hotel Estoria väntar på att du ska komma och upptäcka det, dess atmosfär väntar på att du ska komma och njuta av den, och intressanta berättelser väntar på att bli för evigt inristade i ditt minne!

 

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Tallinn är Estlands huvudstad och med sina knappt över 400 000 invånare är den ostridigt landets största stad. Tallinn är mest känd för sin imponerande gamla stad – ett medeltida område med kullerstensvägar, hus med sadeltak, gotiska kyrkor och förtjusande torgar. Det tar bara 5-10 minuter att ta sig till flygplatsen och hamnen från stadens centrum.