Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Queen

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

När du behöver en plats där du kan vila ut, centralt bland aktiviteterna i Tahko, är detta Standard-dubbelrum som gjort för dig. Ett par steg bort från rummet – och du befinner dig i händelsernas centrum i Tahko. Efter en fartfylld dag är det skönt att få krypa ner i sängen. Vad annat kan man önska sig?

Suite

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Vår rymliga och trivsamma svit passar utmärkt även för längre vistelser och större sällskap. Rummet har ett matbord för sex personer och passar därför för både möten och avslappnat umgänge. Som avslutning på dagen kan hela gänget ta sig ett avkopplande bad i svitens bastu. Efter bastun är det skönt att svalka sig på den trivsamma inomhusterrassen som har fantastisk utsikt över slalombackarna i Tahko

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Oavsett om du reser ensam, på tu man hand eller med familjen är vårt Standard-rum som gjort för dig när du behöver en plats där du kan vila ut, centralt i Tahko. Ett par steg bort från rummet – och du befinner dig bland aktiviteterna i Tahko. Efter en fartfylld dag är det skönt att få krypa ner i sängen. Vad annat kan man önska sig?

Superior Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

Tahko bjuder på massor av aktiviteter, men ibland måste man också vila. I vårt Superior-rum med bastu får du njuta av ett bekymmersfritt hotelliv. Rummet har nämligen allt du behöver: mjuka sängar, torkskåp och kylskåp. Du kan avrunda dagen med ett värmande bastubad och vira in dig i en badrock. Innan du kryper ner i sängen kan du koka dig en värmande dryck och bara njuta!

SuperiorX Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv, Balkong, Bastu

Sök lediga rum

Vårt trivsamma SuperiorX-rum är utmärkt för en avkopplande vistelse, oavsett om du befinner dig på semester- eller arbetsresa. I vårt rum med bastu får du njuta av ett bekymmersfritt hotelliv. Rummet har nämligen allt du behöver: mjuka sängar, torkskåp och kylskåp. Efter en dag fylld av aktiviteter är det trevligt att koppla av med ett bastubad på rummet och svalka sig på balkongen som har fantastisk utsikt över slalombackarna i Tahko. När du kopplar av på balkongen kan du ta dig en uppfriskande kopp kaffe eller te, som hör till rumsutrustningen.

SuperiorX Twin, möjlighet till fyra extrasängar

Enkelsängar, Trägolv, Bastu

Sök lediga rum

I vårt rymliga SuperiorX-rum kan även ett större sällskap övernatta och ändå finns det också plats för avslappnat umgänge. I vårt Superior-rum med bastu får du njuta av ett bekymmersfritt hotelliv. Rummet har nämligen allt du behöver: mjuka sängar, torkskåp och kylskåp. På loftet finns det två sängar och två extrasängar. Dessutom kan den stora soffan på bottenvåningen bäddas ut till två sängar. På bottenvåningen finns det gott om plats att koppla av och till exempel avnjuta varma drycker, som hör till rumsutrustningen. Det är skönt att avrunda kvällen med ett bastubad på rummet, vira in sig i en badrock och bara njuta!