Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Kuopio – 2 hotell

Hotellen på karta

Break Sokos Hotel Tahko

Vårt hotell är stängt 12.4.-5.6. grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligtAktuell information finns här »


Break Sokos Hotel Tahko är ett trivsamt semesterhotell mitt i turistområdet Tahko. Pisterna, skidspåren, restaurangerna och alla de övriga tjänsterna i området finns inom bekvämt promenadavstånd från hotellet. Hotellet har ett mångsidigt utbud av vinter- och sommaraktiviteter.

Restaurangutbudet är mångsidigt: matrestaurangen Hillside, Hesburger, Pizza Breikki och lobbybaren Warsteiner Bar. Möteslokalerna är också utmärkta.
Golfvilla kan man boka direkt på hotellet.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Tahko är ett av Finlands mest populära turistcentrum. Speciellt populära vintertid är de välpreparerade slalombackarna, de belysta skidspåren och de många fartfyllda aktiviteterna som erbjuds, allt från utförsåkning och längdåkning till snöskotersafari och isbanekörning. Upplevelser erbjuds också i form av bland annat TahkoSpa, ridsafari, hundspannskörning, renar och till exempel isfiske på insjön.