Hem

Sök bokning

Partnerförmåner

content-page-hero-image

Partnerförmåner

Våra partner erbjuder Sporttiklubi-medlemmar följande förmåner

Radisson Blu och Radisson RED hotellen i Finland

Radisson-hotellen tar hand om din grupp från början till slut. Finlands Radisson Blu och Radisson RED-hotell är unika urbana hotell, som förenar elegant design, utmärkta lägen, bra restauranger och en högklassig service. Den internationella atmosfären, den högklassiga och mångsidiga hotellfrukosten och den garanterade "Yes I Can!" -attityden garanterar en minnesvärd vistelse. Välkommen för att uppleva något nytt.

Bokning av Radisson Blu och Radisson RED i Helsingfors och Esbo: Försäljningstjänsten mån–fre kl. 8–18, tfn 0300 870 000 (samtalspriser).

Bokning av Radisson Blu-hotellen i Åbo, Tammerfors och Uleåborg: direkt från hotellen.

www.​rad​isso​nhot​els.​com

Förmåner i ABC-trafikbutikerna

Bjud din grupp på en välsmakande paus på ABC! När ni är ute och reser betjänas teamet av nästan 100 ABC-trafikbutiker runtom Finland.

Vi ger grupper 10 % rabatt på måltider till normalpris. Rabatten beviljas om gruppen består av minst 10 personer och bokningen har gjorts i förväg.

För att beviljas förmånen krävs också att gruppen faktureras på en gemensam faktura, om inte annat har överenskommits med verksamhetsstället vid bokning. OBS! En beställning för samma dag ska göras genom att ringa trafikbutiken senast två timmar före ankomst. På så sätt kan vi ordna önskad servering och ge din grupp en så smidig paus som möjligt.

Läs mer här

Hertz biluthyrningsförmån

Som Sporttiklubi-medlem får du upp till 10 % rabatt på Hertz korttidsuthyrning av bilar.

Uppge rabattkoden (CDP) 747949 i samband med bokning.

Bokningar på hertz.fi eller genom att ringa Hertz bokning mån–fre kl. 8.00–16.00, tfn 0200 11 22 33 (0,99 €/min+ lna/msa).

Eckerö Lines förmån T.O.M. den 31.12.2024

Eckerö Lines gruppförsäljning hjälper dig att välja lämpliga kryssningar och skräddarsyr ett komplett paket utifrån era behov när ni ska åka på tävlings- och matchresor till Estland och Baltikum.

Som gruppförmån för grupper om minst 10 personer erbjuds upp till 25 % rabatt på dagkryssnings-, reguljärresor och busspriser på m/s Finlandia enligt följande:

1.4–23.6.2024 & 12.8–31.12.2024

  • vuxna och barn (6–17 år)
  • mån-ons avgångar -25 %
  • tors-sön-avgångar -15 %

24.6–11.8.2024

  • vuxna och barn (6–17 år)
  • mån-sön avgångar -10 %

Buss & Hytter -20 %

Det slutliga priset fastställs utifrån avgångsdag och -tid samt bokningstidpunkt. Rabatter kan inte beviljas i efterhand och inte kombineras med andra rabatter, produktpaket eller gruppresor.

Du erhåller alla förmåner genom att uppge Sporttiklubi i samband med offertförfrågan. Bokningar görs med produktkoden SPORTTIGRP antingen på www.eckeroline.fi eller via försäljningstjänsten.

Identifiera dig som medlem i S-gruppens Sporttiklubi i bokningsskedet samt vid incheckning/när biljetterna löses ut.

Bokning av Konferenscenter & Lounge samt bussplatser via försäljningstjänsten ryhmat@eckeroline.fi

Observera att innehavare av S-Förmånskort bokar resor för under 10 personer till ägarkundspris med S-Förmånskort och samlar samtidigt Bonus på köpen ombord.

Läs mer här: https://www.eckeroline.fi/s-formanskort

Eckerö Linjes försäljningstjänst
Tfn: (09) 2288 540
ryhmat@eckeroline.fi
Öppet mån–fre kl. 8.30–19.00