Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt och lugnt Superior-rum med stor dubbelsäng och trägolv. Rummen är försedda med platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Det finns möjlighet att sätta in en extrasäng.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum för två. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Rummen är inredda med trägolv, två enkelsängar och möjlighet att sätta in en extrasäng.

Standard Queen

Sök lediga rum

Stilfullt rum med dubbelsäng, inrett med eleganta färger. Den lokala andan kan ses i interiören som omfattar många lokala produkter, bl.a. Pohjanmaan kalustes soffor och Lennols gardiner. Övrig utrustning i rummet: luftkonditionering, gratis wifi, strykningsmöjlighet, säkerhetsbox.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

I våra eleganta sviter finns gott om utrymme för både arbete och avslappning. Sviterna är rikligt utrustade med platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Dessutom har de egen bastu och sovrum med stor dubbelsäng

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

I rummet med dubbelsäng övernattar två resenärer bekvämt, och vid behov kan divanen göras om till en extrasäng för en tredje person. Rummet är stilfullt inrett och interiören i rummet omfattar många lokala produkter, bl.a. Pohjanmaan kalustes soffor och Lennols gardiner. Övrig utrustning: luftkonditionering, gratis wifi, strykningsmöjlighet, säkerhetsbox.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Våra temarum med bastu är redo att ta emot gästerna.
Rummet ändrar skepnad med hjälp av ljud och ljus. Vare sig du vill tillbringa kvällen med att arbeta, koppla av eller titta på en film, är rummet just för dig.
Interiören i rummet präglas av den lokala andan i bl.a. Pohjanmaan kalustes soffor och Lennols gardiner. I rummen finns det en lyxig, 200 cm bred dubbelsäng och möjlighet till extrasäng.

Junior Suite

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt rum med stor dubbelsäng och trägolv. Badrum med bubbelbad. Bland bekvämligheterna i rummet märks platt-TV, minibar, strykjärn och strykbord. Det finns också möjlighet att sätta in en extrasäng för en vuxen eller två barn.