Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Den lyxiga, 200 cm breda parsängen är det här rummets höjdpunkt. I den kan du drömma sött tillsammans med någon eller sova ensam som en kung. Minibaren innehåller förfriskningar för en het sommardag och vattenkokaren värmer kakao- och tevatten när vädret blir kyligare. Det finns även en sovplats för en eventuell tredje resenär eller små barn, eftersom vi ställer in en bäddsoffa på 120 cm om du så önskar. Rummet har luftkonditionering, WiFi, strykjärn och förvaringsbox.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Här övernattar du avslappnat, men med stil! Rummet har två separata sängar och rymmer två resenärer, men vid behov ställer vi in en extrasäng för en tredje gäst. Rummet är möblerat med lokal känsla från soffor till gardiner och inredningen utmärks av slätternas färger och en hemtrevlig stämning. Alla våra rum har luftkonditionering, gratis WiFi, vattenkokare, strykjärn och förvaringsbox. Det här rummet har ingen minibar.

Standard Queen

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Det här rummet passar bäst för den som reser ensam. Trots den kompakta storleken har rummet högklassiga möbler och en hemtrevlig känsla. Den 160 cm breda sängen är kronan på en god nattsömn. Rummet har dessutom alla moderna bekvämligheter från luftkonditionering till WiFi. Det här rummet har ingen minibar.

Suite

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Kungen av sviter! Egen bastu, bred parsäng, liten soffa, minibar, badrock och -tofflor samt Cupsolo-kokare: allt det här hittar du i vår förstklassiga svit på över 40 kvadratmeter där både semestrande och arbetsresande kan njuta av hotellivet. Inredningen utmärks av snygga, moderna möbler från sängen till gardinerna. Luftkonditionering, WiFi, strykjärn och förvaringsbox finns även i rummet. Här tillbringar du en lyxig natt – eller flera!

Junior Suite

Bubbelbad, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Eleganta junior suite med högtidliga färger är ett förstklassigt val. Rummet med bubbelpool är ett lyxigt inslag i din vardag, oberoende om du är på semester eller arbetsresa. Den breda parsängen på 200 cm, Cupsolo-kokaren samt badrocken och -tofflorna skämmer bort dig och din medresenär. Inredningen utmärks av snygga, moderna möbler från sängen till gardinerna. Utöver bubbelpoolen har du tillgång till WiFi, luftkonditionering och minibar. Till utrustningen hör även en förvaringsbox och ett strykjärn. Vid behov fungerar den 120 cm breda bäddsoffan som extrasäng för en vuxen eller ett barn.

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Här kan du tillbringa natten ensam eller tillsammans med någon. Rummet med parsäng utmärks av högtidliga färger och en elegant inredning. Om du önskar ställer vi in en extrasäng till en tredje resenär. Alla våra rum har luftkonditionering, gratis WiFi, vattenkokare, strykjärn och förvaringsbox. Det här rummet har ingen minibar.

SuperiorX King

Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Ren avkoppling! Hotellgäster har sällan möjlighet att njuta av en egen bastu och hemteater, men i det här lyxrummet kan du ostört bada bastu och tillbringa en skön filmkväll. Du kan titta på Netflix eller annan önskad streamingtjänst på en stor skärm via din smarta enhet. Det här rummet rymmer två resenärer eller vid behov tre med en extrasäng. Extra komfort ger den 200 cm breda parsängen, minibaren, vattenkokaren samt badrocken och -tofflorna, utöver WiFi, strykjärn och förvaringsbox.

Junior Suite, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Eleganta junior suite med högtidliga färger är ett förstklassigt val. Rummet med bastu är ett lyxigt inslag i din vardag, oberoende om du är på semester eller arbetsresa. Den breda parsängen på 200 cm, Cupsolo-kokaren samt badrocken och -tofflorna skämmer bort dig och din medresenär. Inredningen utmärks av snygga, moderna möbler från sängen till gardinerna. Utöver bastubadet kan du njuta av WiFi, luftkonditionering och minibar. Till utrustningen hör även en förvaringsbox och ett strykjärn. Vid behov fungerar den 120 cm breda bäddsoffan som extrasäng för en vuxen eller ett barn.