Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Hotell Seinäjoki – 2 hotell

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeus är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Välkommen till Seinäjoki, hjärtat i Södra Österbotten och de oändliga viddernas huvudstad!


Vi erbjuder våra kunder tjänster med äkta österbottnisk gästvänlighet och stolthet. Vi betonar vårt landskaps karaktäristiska drag och på vår meny och i vår frukostbuffé finns därför rikligt med produkter som härstammar från vårt landskap.

 

Vårt hotell har ett stort antal rum, i vilka du kan njuta av bastubad närhelst det passar dig. Vår restaurang specialiserar sig särskilt på läckra biffar. I vår pub kan du se  på sport och njuta av sommaren på en stor terrass.

 

På Lakeus finns 10 mötesrum i olika storlekar, varav den största rymmer 150 personer. Hotellvåningen på gatunivå med dess restauranger och mötesrum lämpar sig exempelvis för fester för flera hundra personer.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Seinäjoki är huvudort i landskapet Södra Österbotten. Seinäjoki är känt för sitt unika förvaltnings- och kulturcenter som ritats av akademikern Alvar Aalto samt sina många sommarevenemang: musikfestivalen Provinssirock, Tangomarknaden och bilsportevenemanget Vauhtiajot lockar år efter år tiotusentals besökare till staden.