Menu
Beställ S-Card

VÅRA S-CARD-RESTAURANGER

Du kan använda S-Card på alla Sokos Hotell i Finland, Tallinn och Sankt Petersburg samt på Radisson Blu Hotellen i Finland. Dessutom kan du utnyttja ditt S-Card-medlemskap i nästan alla S-gruppens restauranger. Använd sökfunktionen nedan för att se i vilka restauranger du kan använda kortet.
 
Kom ihåg att alltid visa ditt S-Card i samband med inköp!
 
Dessutom kan du använda måltidsförmåner som betalning i restaurangerna i ABC-trafikbutikerna.
search
location Helsingfors

10. Kerros

 
 
Vaakunas restauranglokal har ett drag som skiljer den från alla andra restauranger i Helsingfors – en fantastisk utsikt över Helsingfors i fyra olika riktningar. "Genom den kommande förnyelsen maximerar vi möjligheterna att njuta av utsikten, alltså kommer vi att arbeta för att restaurangkunderna ska ha en så fri utsikt över stadsmiljön som möjligt", säger Satu Näsärö, hotellchef. "Solnedgångar och soluppgångar är särskilt fina stunder här hos oss och i fortsättningen kommer det att vara ännu lättare att njuta av dem. Det finns nästan inga sådana här utsiktsplatser i Helsingfors." 
 
Inredningen i restauranglokalerna kommer att uppdateras med respekt för byggnadens enastående 1950-talsatmosfär. "Paavo Tynells vackra lampor belyser restaurangsalen även i fortsättningen, och de rena och mjuka formerna som hör till funkismiljön blir kvar", säger Näsärö. 
 
Mer information: Satu Näsärö, hotellchef, Original Sokos Hotel Vaakuna, tfn 040 537 9201, e-post satu.nasaro@sok.fi 
Mer information
location Imatra

Aino kahvila & ravintola

Mer information
location Hyvinge

Ale Pub Hyvinkää

Mer information
location Lahtis

Alex Food & Café

Alex Food & Cafésta herkut pieneen ja isoon nälkään. Valikoimassa korostuu itse, omassa keittiössä valmistetut tuotteet. Tervetuloa!
Mer information
location Björneborg

Amarillo, Björneborg

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Mer information
location Helsingfors

Amarillo, Helsingfors

Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Mer information
location Hyvinge

Amarillo, Hyvinge

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
Mer information
location Tavastehus

Amarillo, Hämeenlinna

Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord.
Mer information
location Joensuu

Amarillo, Joensuu

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss! Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord.

Mer information
location Jyväskylä

Amarillo, Jyväskylä

Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil.
Mer information
location Karleby

Amarillo, Karleby

Den to­talt för­ny­a­de Ama­ril­lo bju­der på ge­men­skap­lig­het och triv­sam­het. Våra chef­tai­ners tilla­gar stans bästa de­li­ka­tes­ser! En­ter­tai­ner­na och bar­tend­rar­na ser till att alla trivs och ingen går hem hung­rig eller törs­tig!
Mer information
location Kotka

Amarillo, Kotka

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
Mer information
location Kouvola

Amarillo, Kouvola

Stadens bästa Texmex och rockande barpartaj

Amarillo har sina rötter i hjärtat av Texas. Våra kockar har rest runt i Texas och suttit vid lägereldar på bägge sidorna av gränsfloden Rio Grande för att vi ska kunna servera dig den bästa texmexmaten på den här sidan av oceanen. Hamburgare, fajitas, bolillos, wings, ´dillas och andra läckerheter i Amarillostil som aptitretande och mättande portioner!

Mer information
location Kuopio

Amarillo, Kuopio

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!

Amarillo i Kuopio har förnyats! Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. I anslutning till Amarillo har även det nya spännande spel- och nöjescentret Feel Vegas öppnats. Den som vill uppleva någonting alldeles unikt ska boka bord vid The Table – en helkväll med god mat och dryck, underhållning och många glada överraskningar!

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Mer information
location Lahtis

Amarillo, Lahtis

Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!
Mer information
location Raumo

Amarillo, Raumo

Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord.
Mer information
location Rovaniemi

Amarillo, Rovaniemi

Amarillos hjärta klappar för gemensamma matupplevelser och trevlig samvaro. Flera av rätterna på menyn är nämligen avsedda att delas.
 
Grundpelare på menyn är färska råvaror och mexikanska smaker. Välj fräscha tacos till dig själv eller att dela med en kompis. På menyn finns också delikatesser stekta på kolgrill samt våra bekanta och välkända burgare som garanterat håller hungern borta!
 
 
Köket håller öppet dagligen till 22.30
 
Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss!
 
Följ oss på sociala medier Facebook @AmarilloRovaniemi och Instagram @amarillorovaniemi
Mer information
location S:t Michel

Amarillo, S:t Michel

Vardagen skiljer oss åt, Amarillo förenar oss! Amarillo förnyas och inom kort är varje restaurang young, fresh and new. Nya Amarillo förenar såväl vänner som obekanta och får alla att trivas kring samma bord. Amarillo har en fräsch, ledig, okomplicerad och energisk stil. På menyn finns det massor med fräscha smaker och, icke att förglömma, de bästa gamla favoriterna. Självklart bjuds det även på goda drycker och trevlig stämning. Kom och testa, du trivs garanterat och hittar nya vänner!

Mer information
location Seinäjoki

Amarillo, Seinäjoki

i Amarillo kan du ha det bra till sent på kvällen!
Mer information
location Uleåborg

Amarillo, Uleåborg

Oulun Amarillo on täysin uudistunut. Tule katsomaan mitä yllätyksiä löytyy jokaisen kulman takana.
Mer information

Tyvärr inga resultat hittades.