Hem

Sök bokning

Ladda presentkort med S-poäng

content-page-hero-image

Utnyttja dina S-poäng och få ett laddningsbart presentkort från S-gruppen

Kan du inte komma på vad du ska använda dina S-poäng till eller riskerar dina S-poängen att bli föråldrade? Utnyttja dina S-poäng och få ett uppladdningsbart presentkort från S-gruppen!

Gläd dina nära och kära genom att köpa ett S- gruppens presentkort från valfri mottagning på Sokos Hotel eller Radisson Blu och Radisson RED hotellen i Finland.

Presentkortet kan laddas på reception med önskat belopp mellan 10 och 150 euro och betalning kan ske med både S-poäng och kontanter. Presentkortet används som betalningsmedel på alla S-gruppens verksamhetsställen runt om i Finland (presentkortet kan inte användas för att betala online eller utomlands) och är giltigt i 24 månader från nedladdningsdatum.

För köp gjorda med presentkort kan den som fått presentkortet och betalar med presentkortet samla på sig en köptransaktion för S-Card. Presentkortets saldo kan kontrolleras på kassakvittot eller du kan även kontrollera presentkortets giltighet i kassan.

Det är inte möjligt att byta presentkortet mot kontanter, eftersom det inte går att betala prisnatten och att ladda ner presentkortet inte ackumulerar en S-Card-köptransaktion.