Hem

Sök bokning

Tillsammans med familjeförmån

content-page-hero-image

Även på affärsressor kan du njuta av dina nära och käras sällskap.

Du kan övernatta på våra hotell och ta med dig familjen utan extra kostnad, eftersom du som S-Card stamkund får ett dubbelrum till priset av ett enkelrum. Och du behöver inte heller lämna dina husdjur hemma.

Återigen, ingen semester på samma gång? Arbete, distansarbete eller semester – allt detta kan kombineras när du bor på våra hotell. Skulle det inte vara trevligt att ta med sig dina nära och kära på en affärsresa och tillbringa tid efter jobbet med att koppla av tillsammans, njuta av god mat eller till och med utomhusaktiviteter?

Som S-Card-medlem får du familjeförmån, vilket innebär att du får tillgång till ett dubbelrum till priset av ett enkelrum. En familjemedlem från samma hushåll bor i ditt rum utan extra kostnad. Familjeförmånen gäller när du blir stamkund hos S-Card redan första dagen på alla Sokos Hotels och Radisson Blu Hotels i Finland när du övernattar som S-Card-kund.

Och du behöver inte lämna ditt husdjur ensamt hemma. Som S-Card-stamkundsförmån betalar du inget tillägg för sällskapsdjur på Sokos Hotels, och på Radisson Blu Hotels debiteras inte sällskapsdjurstillägg för den första munkorgen.

För att vi ska kunna boka ett lämpligt rum för dig, vänligen kontakta hotellet eller försäljningstjänsten direkt före din ankomst. Du kan dra nytta av familjeförmånen både på väg till jobbet och på fritiden. Observera att familje- och husdjursförmånerna inte gäller under S-Card-bonusnatten.

Läs mer om S-Card-förmånerna här

Här kan du bli S-Card-kund