Sök bokning

Enklare hotellvistelse för S-Card stamkund

Som S-Card-kund får du tillgång till den enkla och mångsidiga Sokos Hotels-appen. I appen kan du enkelt boka ett rum, checka in och checka ut eller till och med kontrollera saldot på dina förmåner.

Sokos Hotels-appen gör det ännu enklare att resa. Har du redan tagit del av appens alla egenskaper?

I appen bokar du bekvämt rum i alla Sokos hotell i Finland och Tallinn. Vid behov kan du lägga till din företagsavtalskod i din bokning. Det lönar sig att spara företagskoden i förväg i ansökan i dina egna uppgifter. Du kan också redigera bokningar och vid behov avboka dem med ett par klick.

I appen ser du snabbt uppgifterna för din bokning, som bokningsnummer. Du kan även kontrollera din bokningskod och lägga till bokningen i din kalender. Utöver bokningsuppgifterna är det även enkelt att bekanta dig med hotellets tjänster. Via appen kommer du direkt till hotellrestaurangernas sidor, där du enkelt kan boka ett bord i hotellrestaurangen i samband med din övernattning.

Det är enkelt och bekvämt att checka in och infylla elektoniskt passagerarkort. Det gör att din entré till hotellet går snabbare och gör att du kan undvika extra väntetid i receptionen. På ankomstdagen checkar du in online med appen, fyller i det förifyllda elektroniska passagerarkortet och incheckningen är klar. Vid ankomst hämtar du bara din rumsnyckel vid Online Check-in punkten i receptionen eller använder mobilnyckeln i appen.

Checka ut och betalning av rumsräkningen är enkelt med appen. Spara dina betalkortsuppgifter i förväg i appen så kan fakturan betalas med ett par klick. Detta gör att du kan gå utan att köa.

Mobilnyckel. Du har även tillgång till en mobilnyckel. Gör hela bokningen enkelt, snabbt och tryggt från början till slut på din egen mobiltelefon. Checka in på hotellet online med Sokos Hotels-appen, komplettera en förhandsifylld elektronisk resandeanmälan och ta i bruk mobilnyckeln. Mobilnyckeln aktiveras när rummet är klart.

Hotellspecifika S-Card-förmåner. I Sokos Hotels -appen ser du redan när du bokar vilka förmåner hotellet erbjuder S-Card-medlemmar under en övernattning. Detta gör det enkelt för dig att planera ditt schema och reservera till exempel lämplig sportutrustning för din resa.

Du kan enkelt kontrollera dina S-Card-förmåner och poäng med ett klick. Du kan enkelt följa med dina förmåner. Du ser även köptransaktioner som registrerats på ditt kort och kommande S-poäng. På så sätt säkerställer du att du alltid får ut så mycket som möjligt av ditt S-Card-medlemskap.Du kan ladda ner Sokos Hotels-appen från din egen appbutik

App Store»

Google Play»

Du loggar in i appen med ditt S-användarkonto. Om du inte har ett S-användarkonto än kan du skapa ett här »