Hem

Sök bokning

Var kan S-Card användas?

content-page-hero-image

S-Card ger förmåner för affärsresenärer

S-Card är ett stamkundskort med vilket du kan njuta av smidiga ärenden och betydande förmåner på dina arbetsresor. S-Card fungerar på alla Sokos hotell i Finland och Estland, på Radisson Blu- och Radisson RED Helsinki-hotellen i Finland samt på hundratals restauranger i S-gruppen.

Sokos Hotels

Olika hotell för olika behov. På Original-, Break-, Solo- och Heymo-hotellen hittar du alltid ett lämpligt alternativ både för affärsresor och på fritiden. Som S-Card-kund får du förmåner, mångsidiga tjänster och smidig ärendehantering. Med S-Card har du nytta av sin stamkundsrelation inte enbart vid övernattning, utan också vid köp av konferens- och restaurangtjänster även om du inte övernattar hos oss.

Du hittar alla Sokos-hotell här»

S-Group restauranger

Det gör gott att äta ute. Du kan utnyttja din S-Card-stamkundsrelation inklusive förmånerna på hundratals av S-gruppens restauranger runt om i Finland. I vårt mångsidiga sortiment hittar du läcker mat och uppfriskande drycker. Dessutom kan du använda S-Card måltidsförmåner som betalning även i restaurangerna på ABC-servicestationerna.

Läs mer och boka bord här »

Kom ihåg att S-Card kan inte användas på Hesburger restauranger ock några ensamma restauranger.

Radisson Bu och Radisson RED Helsinki -hotellen i Finland

I Finland du kan utnyttja dina S-Card-stamkundsförmåner även på alla Radisson Blu Hotellen och Radisson RED Helsinki. Tjäna in och använd förmåner vid köp av övernattnings-, mötes- och restaurangtjänster både på fritiden och i arbetsresor. Vi erbjuder även exklusiva hotellspecifika förmåner.

Hitta hotellen och förmånerna här»