Sök bokning

Logga in med S-användarkonto

Som S-Card-stamkund använder du Sokos Hotels digitala tjänster med S-användarkonto

Som stamkund hos S-Card ska du skapa ett S-användarkonto med vilket du kan använda våra digitala tjänster. Med samma S-användarnamn kan du logga in både på Sokos Hotels webbplats och i Sokos Hotels mobilapp.

Skapa ett s-användarkonto

Om du inte redan har ett S-användarkonto kan du enkelt skapa ett här»

Om du vill kan du lägga till både S-Card-kortet och ägarkundens S-förmånskort till samma S-användarkonto eller så kan du skapa separata konton för dem med olika e-postadresser.

Logga in via e-post

Du kan nu logga in på våra tjänster direkt med din e-postadress genom att välja "Logga in" i det övre högra hörnet på webbplatsen. Inloggning till digitala tjänster görs genom att ange en e-postadress och den inloggningskod som ska levereras till den. Du behöver inte komma ihåg separata användarnamn eller lösenord. I e-tjänsten skickas inloggningskoden alltid separat vid varje inloggning. Du loggar bara in på mobilappen en gång och appen kommer att vara tillgänglig tills du bestämmer dig för att logga ut.

Logga in via SMS

Alternativt kan du också få inloggningskoden behändigt som ett textmeddelande till din telefon genom att logga in på ditt S-användarkonto och bekräfta ditt telefonnummer i avsnittet Mina uppgifter i S-användarkontot. Samtidigt aktiverar du en alternativ inloggningsmetod om du av någon anledning inte kan logga in via din e-post.

Frågor?

Kontakta oss om du har frågor om inloggningen i våra digitala tjänster eller andra frågor som gäller stamkundsrelationen som S-Card-kund. Vi är öppet vardagar kl. 9.00–16.00 per telefon +358 10 76 82777 (samtalspris 8,35 cent/telefon + 12,09 cent/min) eller så kan du skicka ett meddelande här»