Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Vårt hotell är tills vidare stängt från 1.4.2020.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerlit. Aktuell information finns här »ÄR

Vårt försäljningskontor hjälper från måndag till fredag kl. 8-15. Kontaktinformation: e-post: vaakuna.rovaniemi@sokoshotels.fi / tel. +358 (0)20 1234 694.

 

Original Sokos Hotel Vaakuna är ett internationellt och gästvänligt hotell i Rovaniemis stadskärna. Hotellet ligger alldeles i närheten av Kemi älv och shoppingmöjligheterna i centrum finns bara ett stenkast från hotellet. Ounasvaaras fina friluftsmöjligheter och rena natur finns också nära hotellet, på promenadavstånd. I jultomtens officiella stad kan du sommartid dansa, spela golf, shoppa och njuta av den ljusa nattens magi och på vintern åka slalom och skidor. Äkta lapplandskänsla och en hjärtlig och avspänd service får varje gäst att känna sig välkommen och som hemma, samtidigt som det garanterar en lyckad resa. I hotellet finns 159 rum och två av dem är lyxiga och renoverade sviter. En mångsidig restaurangvärld erbjuder smakupplevelser som rustik fransk lantmat och lappländska läckerheter samt stadens bästa tex-mex och nattunderhållning. I våra renoverade mötesrum och beställningsbastur kan du ordna olika tillställningar, alltifrån seminarier till kvällsunderhållning.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Rovaniemi är huvudstaden i det finska Lappland och ligger vid den nordliga polcirkeln. Så här långt norrut finns det åtta årstider och alla definieras med drag som berör ljus, värme och naturfenomen. Under midvintermörkret kan man köra snöskoter i snöig skog eller på älvisen, högsommarsolen lockar till kryssning med älvbåt.