Sök bokning

Presentkort till företag

Ett presentkort uppskattas alltid

Ge tack, uppmuntra och belöna med en immateriell gåva, Sokos Hotellens presentkort.

Ge en hotellnatt som gåva till din kund eller din personal! Sokos Hotellen har presentkort från 99 €. Du kan behändigt köpa korten för ditt företag på nätet. Förutom hotellpresentkort kan du också välja presentkort vars värde du själv kan ange.

Hotellpresentkorten Standard och Superior accepteras som betalningsmetoder på alla Sokos Hotell i Finland, i mån av tillgång. Kortet inkluderar ett dygns inkvartering i enkel- eller dubbelrum eller superior-rum, samt frukost (på Solo hotell är motsvarande rumskategorier Solo och Solo up). Kortet kan endast användas som betalningsmetod när rumsbokningen har gjorts i förväg på www.sokoshotels.fi med den bokningskod som anges i kortets följebrev.

Pris: 99 € / Standard-rum, 140 € / Superior-rum

Presentkortet är giltigt i 12 månader från det datum det laddades ner. Detta datum anges i kortets följebrev. Kortet överlämnas till hotellets reception vid incheckningen. Ett borttappat, stulet eller utgånget presentkort ersätts inte. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter eller bytas till en annan produkt, och det kan inte heller användas för att köpa ett nytt presentkort. Köp som görs med presentkortet tjänar in Bonus med S-Förmånskortet.

Presentkort för företag (förutsätter FO-nummer): S-lahjakortti.fi.