Sök bokning

Individuella för många

Sokos Hotels -kedjan har fyra olika hotelltyper, alla med målsättningen att skapa lycka

Sokos Hotels är Finlands mest betrodda och respekterade hotellkedja med 46 hotell i Finland och ett i Tallinn. Hotellen är belägna i centrum av städerna eller vid fritidsattraktioner, med ypperliga trafikförbindelser. Vårt viktigaste uppdrag är att göra våra gäster nöjda. Välkommen.

Det finns lika många vägar till lycka som det finns människor. Därför har Sokos Hotels-kedjan tagit fram fyra olika hotelltyper, förenade av ett uppdrag: att skapa lycka för våra gäster.

Original är vad du förväntar dig: varmhjärtat förankrat i det lokala livet. Det har sina rötter i den lokala kulturen och delar gärna med sig av sitt goda – oavsett om du är befinner dig på affärsresa eller semester. Original är lämpligt bekant och tillräckligt annorlunda. Lär känna Original-hotellen.

Break är ett uppfriskande avbrott från vardagen och mer än bara ett hotell. Det är vila och lek: bubblor i poolen och glaset, hopp i en backe och evenemang samt möten vid arbets- och restaurangbordet. I Break kan ge dig hän åt livsglädjen och fördubbla den. Läs mer om Break-hotellen.

Solo är omöjligt att duplicera. Det är hundra års arkivering och service som får alla att känna sig som en president – om du inte redan har en. Varje Solo är en unik berättelse, med dig som huvudperson. Utforska Solo Hotels.

Heymo vänder det upp och ned på det välbekanta presenterar en framtida hotellupplevelse. Det är ett hotell där du möter det bästa inom det digitala och modern kvalitet. Dessutom hjälper Fixern dig att se staden i ett nytt ljus. Heymo utgör resenärens bästa möjliga bas. Mer om Heymo-hotellen.