Menu

Om oss

Om oss

                  Sokos Hotels

Om Sokos Hotels

Sokos Hotels – individuella för många

Alla människor är olika. Dessutom har en människa många olika behov och olika människor vill ha olika slags hotell och hotellupplevelser. Därför har vi tagit fram fyra helt olika hotelltyper: Original, Break, Solo och Heymo.

Original-hotellen är lätta att ta till sig, de står i samklang med det finska sinnelaget, de bemöter dig som en person och inte ett bokningsnummer. De står för service och omtanke – de är genuint finländska.

Break-hotellen ger dig glädje, tid och energi. De erbjuder aktiviteter och avkoppling för både kropp och själ. Break vill inspirera dig och uppmana dig att bryta rutinerna så att vardagen ska kännas solid och värd att levas. Du ska framfört allt få en möjlighet att ladda batterierna och alltid lämna Break med mer energi än du hade vid ankomsten, på både arbets- och fritidsresor.

Solo-hotellen antingen är eller blir klassiker. De är mycket mer än en byggnad och en adress, de har en unik karaktär och personlighet. Vad som profilerar Solo-hotellet som en individuell hotellupplevelse är den alltid lika hjärtliga servicen med gemytlig lokalfärg.

Heymo-hotellen är något helt nytt. Heymo utgör resenärens bästa möjliga bas för avkoppling och sömn, staden erbjuder resten. Vi fokuserar därför på det staden inte erbjuder – en säng som är så bra att du inte vill ta dig ur den. I Heymo-hotellen bestämmer du själv över din tidtabell och de tjänster du vill använda. Dina val gör du bekvämt digitalt och dygnet runt. Det första Heymo-hotellet öppnades under våren 2022 i Kägeludden i Esbo.

Sokos Hotels är Finlands bäst kända, mest betrodda och mest respekterade hotellkedja med 45 hotell i Finland och 1 i Tallinn. Hotellen är belägna i centrum av städerna eller vid fritidsattraktioner, med ypperliga trafikförbindelser.