Menu

Restauranger

Huvudhotellet Seurahuone har ett brett restaurangutbud:

Perlina di Castello – uusi helmi Savonlinnan ravintolamaailmaan

Perlina di Castello serverar italiensk mat, men råvarorna är främst närproducerade och från Finland. Inredningen i restaurangen är en blandning av modernt, hemtrevligt och rustikt.

 

Under sommarperioden är den gemytliga terrassen framför Perlina de Castello öppen både om ni vill ta en bit att äta eller bara umgås.

Perlina di Castello - raflaamo.fi

Night & Bar Tamino

Night & Bar Tamino är den bästa nattklubben i staden. Där kan du på tisdagar, fredagar och lördagar njuta av fartfyllda fester och svala drycker ända in på småtimmarna. Tamino utgör en del av Sokos Hotel Seurahuones restaurangkoncept och på veckosluten kan du med samma inträdesavgift också kolla läget på dansrestaurangen Mefisto!

Läs vem som uppträder på Tamino.

Night & Bar Tamino - raflaamo.fi


Nattklubb Mefisto
Nattklubb Mefisto som under flera år bjudit på levande dansmusik är ett av de mest kända dansställena i landskapet. På veckosluten uppträder någon av våra inhemska dansorkestrar eller stjärnartister båda kvällarna på dansrestaurangen Mefisto. Till stjärnkvällarna säljs inga förhandsbiljetter. Förhandsbokning kan göras genom ett partypaket som inkluderar både partykväll och övernattning på hotell Seurahuone.

Läs vem som uppträder på Mefisto.

Nightclub Mefisto – raflaamo.fi

 

Mujkservering/Utsiktsterrass med mujkservering
Från vår utsiktsterrass öppnar sig en fin utsikt över sjön, Salutorget och hela staden. Vår mujkmästare steker mujkor, dvs. siklöjor, i rikligt med smör. Mujkorna serveras på en planka med citron, fräsch sallad och smaklig ugnspotatis. Vår terrass är behaglig också när det är kyligt ute. Glasväggarna ger skydd mot vinden och värmelamporna höjer temperaturen och skapar sommarkänsla. För grupper finns ett terrasskabinett från vilket man har en fin utsikt över Passagerarhamnen. I terrasskabinettet finns plats för grupper på upp till 20 personer.

Muikkuterassi – raflaamo.fi

puhelin
Ring +358 10 7642 000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Satamakatu 1 57130, Savonlinna
location
Satamakatu 1
57130, Savonlinna
parking