Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Trevligt rum i fräsch skandinavisk stil. Rummen har en vacker utsikt mot Saimen eller den lugna innergården. Med rummens individuella kylsystem reglerar du temperaturen lämplig för dig själv. I ett rum har man beaktat tillgängligheten också för rörelsehindrade. Husdjur är också välkomna i vissa rum. Du meddelar väl detta skilt till mottagningen så att vi kan förbereda oss.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Enkelrum med individuellt kylsystem och utsikt mot salutorget eller den lugna innergården. Rumstorleken är 16 - 19 m2.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Nyrenoverat rum med fräsch och modern skandinavisk touch. Rummen har vacker utsikt mot Saimen eller salutorget. Alla rum har luftkonditionering.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt, luftkonditionerat rum på över 30 m2 med möjlighet till extrasäng för två barn. En del av rummen har en vacker utsikt mot Saimen eller salutorget, en del rum vetter mot den lugna innergården.

Superior King

Sök lediga rum

De rymliga nyrenoverade superior-rummen är inredda med olika teman. Alla har fransk balkong och utsikt mot Saimen samt möjlighet till två extrabäddar. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Ljust superior X-rum i två våningar med högt burspråksfönster mot salutorget och sjön. Superior X-rummet passar mycket bra till exempel som bröllopsrum. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den.

Standard King

Sök lediga rum

Nyrenoverat dubbelrum med en härlig dubbelsäng där du sover gott. Det finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller ett barn. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den. Alla rum har dusch, platt-tv och gratis trådlöst internet. I en del av dessa rum är även husdjur välkomna.

Junior Suite

Sök lediga rum

Ljus ateljésvit i två våningar med högt burspråksfönster. Storartad utsikt mot sjön och salutorget. Ateljésvitten passar mycket bra till exempel som bröllopsrum. Sviten har bastu.

Den stiliga kungasviten har utsikt mot Saimen och salutorget. I det separata sovrummet finns en lyxigt bred säng och platt-tv. I vardagsrummet finns det plats både för arbete, avkoppling och tv-tittande. Efter bastun kan man svalka sig på den egna balkongen. Rummen har individuell luftkonditionering för att ge sviten den temperatur du önskar.

Smart Single

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt enkelrum vars dubbelsäng på 160 cm även lämpar sig för två. Dessa rum har en underbar utsikt mot det kända salutorget och Saimen. Med rummens individuella kylsystem reglerar du temperaturen lämplig för dig själv. Husdjur är välkomna till en del av dessa rum.