Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Skrivbord eller arbetsbord, Minibar

Sök lediga rum

De eleganta dubbelrummen finns både på hotellets traditionella sida och i den nyaste delen och är inredda på olika sätt. Rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Saimen eller den lugna innergården. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen. Enkelrummet är också lämpligt för rörelsehindrade.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, Skrivbord eller arbetsbord, Minibar

Sök lediga rum

Enkelrum med egen AC och utsikt över Salutorget eller den lugna innergården. Rejäl säng för en härlig nattsömn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. Husdjur är välkomna i en del av rummen.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i fräsch skandinavisk stil. Rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Saimen eller den lugna innergården och har plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt, luftkonditionerat rum på över 30 m2 med möjlighet till extrasäng för två barn. En del av rummen har en vacker utsikt mot Saimen eller salutorget, en del rum vetter mot den lugna innergården.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Två av våra dubbelrum i superiorklass har inretts med olika teman. Du kan göra en tidsresa till Nyslotts historia tillsammans med Per Brahe eller dyka ner i Olofsborgs intressanta värld med en seriehjälte. Rummen har en fransk balkong och naturligtvis fantastisk utsikt över Saimen. Vårt tredje superiorrum är ett ljust rum i två våningar med högt burspråksfönster mot Salutorget och sjön. Detta rum är idealiskt som t.ex. bröllopsrum. Superiorrummet erbjuder en lyxig vistelse med morgonrock och badtofflor. Varje rum har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och wifi. De har dessutom egen AC

Standard King with an extra bed

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum med dubbelsäng och plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är också välkomna i en del av dessa rum.

Junior Suite

Sök lediga rum

Från de höga fönstren i Junior sviten öppnas en fantastisk vy över Salutorget mot Saimen. På nedre våningen i sviten finns det ett vardagsrum och bastuutrymmen, på övre våningen finns sovplatser på loftet i fullhöjd. När ni vill ha lite lyx i vardagen är denna unika svit det perfekta valet. Rummet har badrockar och badtofflor, strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare samt Wi-Fi. Rummen har dessutom egna kylsystem. I rummet finns också dagens kvällstidningar och lokaltidning färdiga för läsning.

I dessa sviter får du njuta av bastu och kan svalka dig på balkongen, varifrån en fantastisk vy över Saimen öppnar sig. I vardagsrummen finns det soffor som kan fällas ut till en extrasäng för en vuxen eller två barn. Bastuavdelningen har ett urval av badprodukter som ni fritt kan använda och de alkoholfria dryckerna i minibaren ingår i rumspriset. Dagens kvällstidningar och lokaltidningar väntar på er i rummet. Tack vare kylsystemet hålls temperaturen lämplig under sommaren. I sviterna finns även badrockar och badtofflor, strykmöjlighet, hårtork och Cupsolo-kapselmaskin. I sov- och vardagsrummen finns platt-tv med Chromecast. Ni kan även beställa en delikat frukost till rummet utan extra kostnad.

Smart Single

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt enkelrum med 160 cm dubbelsäng, som vid behov kan användas av två personer. Dessa rum erbjuder en fantastisk utsikt över Salutorget och Saimen. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen.