Rumsbokning


Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Minibar

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med enkelsängar. Rummet är inrett i ljusa skandinaviska färger och har trevlig utsikt över sjön Saimaa, torget eller en lugn innergård. Rummen är inredda med platt-TV, dusch och minibar. En del av rummen har luftkonditionering och är handikappanpassade. Alla rum har utrustning för strykning. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Atelier Suite med bastu

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Dubbelsäng, Bastu, Minibar

Sök lediga rum

Den här rymliga Atelier-sviten i två våningar ligger på fjärde våningen och har ett vackert burspråksfönster från golv till tak och magnifik utsikt över sjön Saimaa och torget. På nedre våningen finns ett trevligt vardagsrumsutrymme och badrum med dusch och egen bastu. Sovrummet på övervåningen har dubbelsäng och laminatgolv. Rummet är inrett med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Det här rummet är ett utmärkt val för en romantisk helg eller underbar bröllopsnatt.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, Minibar

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum för en person med utsikt mot ett livligt torg eller en lugn innergård. Dessa luftkonditionerade rum är inredda med platt-TV, minibar, dusch och utrustning för strykning. Rummen ligger i den ursprungliga delen av hotellet som byggdes 1956 och nyligen renoverades. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Kuninkaansviitti – Svit med bastu

Trägolv, Endast dusch, Rum med utsikt, Balkong, Dubbelsäng, Bastu, Minibar

Sök lediga rum

King’s Suite är det största rummet i hotellet och har separat vardagsrum och sovrum. Det är dessutom inrett med egen bastu och balkong med fantastisk utsikt över staden och hamnen. Sovrummet är försett med en bred dubbelsäng och i vardagsrummet finns tillräckligt med plats för att både arbeta och slappna av framför TV:n. Sviten är rikligt utrustad med minibar, utrustning för strykning, laminatgolv och trevlig dusch. King’s Suite är utmärkt för bekvämt boende eller anordnande av mindre affärsmöten!

Superior Twin

Enkelsängar, Trägolv, Endast dusch, Minibar

Sök lediga rum

Rymliga och moderna Superior-rum med antingen ett vackert burspråksfönster eller fransk balkong. Från rummets fönster har du fantastisk utsikt över sjön Saimaa. Alla rum är försedda med platt-TV, minibar, utrustning för strykning och ett trevligt och praktiskt skrivbord. Rummen har två enkelsängar, parkettgolv och badrum med dusch. Alla rummen har gott om plats för en familj på upp till fyra personer.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här rymliga och bekväma rummet för två personer är möblerat i ljusa skandinaviska färger. Rummen har två enkelsängar och utsikt mot sjön Saimaa, ett livligt torg eller en lugn innergård. Alla rum är försedda med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Badrummen är inredda med dusch eller badkar och i en del rum finns svalkande luftkonditionering. Alla rum har parkettgolv och plats för en extrasäng. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här rymliga och bekväma rummet för två personer är möblerat i skandinavisk stil. Rummen har två enkelsängar och utsikt mot sjön Saimaa, ett livligt torg eller en lugn innergård. Alla rum är försedda med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Badrummen är inredda med dusch eller badkar och i en del rum finns svalkande luftkonditionering. Alla rum har parkettgolv och plats för en extrasäng för en vuxen eller två barn. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Atelier Suite

Trägolv, Endast dusch, Dubbelsäng, Minibar

Sök lediga rum

Den här rymliga Atelier-sviten i två våningar ligger på fjärde våningen. Den har ett vackert burspråksfönster från golv till tak och magnifik utsikt över sjön Saimaa och torget. På nedre våningen finns ett trevligt vardagsrumsutrymme och badrum med dusch. Sovrummet på övervåningen har dubbelsäng och laminatgolv. Rummet är inrett med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Det här rummet är ett utmärkt val för en romantisk helg eller underbar bröllopsnatt.