Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-kod på vår webbplats. Kampanjpriset kräver inte inloggning.

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Bord, Minibar

Sök lediga rum

De eleganta dubbelrummen finns både på hotellets traditionella sida och i den nyaste delen och är inredda på olika sätt. Rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Saimen eller den lugna innergården. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen. Enkelrummet är också lämpligt för rörelsehindrade.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Enkelrum med egen AC och utsikt över Salutorget eller den lugna innergården. Rejäl säng för en härlig nattsömn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. Husdjur är välkomna i en del av rummen.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum i fräsch skandinavisk stil. Rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Saimen eller den lugna innergården och har plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Rymligt, luftkonditionerat rum på över 30 m2 med möjlighet till extrasäng för två barn. En del av rummen har en vacker utsikt mot Saimen eller salutorget, en del rum vetter mot den lugna innergården.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Två av våra dubbelrum i superiorklass har inretts med olika teman. Du kan göra en tidsresa till Nyslotts historia tillsammans med Per Brahe eller dyka ner i Olofsborgs intressanta värld med en seriehjälte. Rummen har en fransk balkong och naturligtvis fantastisk utsikt över Saimen. Vårt tredje superiorrum är ett ljust rum i två våningar med högt burspråksfönster mot Salutorget och sjön. Detta rum är idealiskt som t.ex. bröllopsrum. Superiorrummet erbjuder en lyxig vistelse med morgonrock och badtofflor. Varje rum har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och wifi. De har dessutom egen AC

Standard King with an extra bed

Sök lediga rum

Trivsamt dubbelrum med dubbelsäng och plats för en extrasäng för en vuxen eller ett barn. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är också välkomna i en del av dessa rum.

Junior Suite

Sök lediga rum

Vårt hotell har två fantastiska juniorsviter. Den ena är en vacker juniorsvit i två våningar som erbjuder en fantastisk utsikt över Salutorget och vidare till Saimen genom sina höga fönster. På nedre våningen i sviten finns det ett vardagsrum och bastuutrymmen, på övre våningen sovplatser på loftet i fullhöjd. När du vill ha lite lyx i vardagen är denna unika svit det perfekta valet. Från juniorsviten i ett plan öppnar sig en vacker utsikt över Saimen och Salutorget. Det separata sovrummet erbjuder den perfekta inramningen för en avkopplande sömn. Vardagsrummet erbjuder i sin tur plats för arbete eller härlig avkoppling. Efter bastubadet kan man svalka sig på en egen balkong med tak. Rummen har badrockar och -tofflor, strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och wifi. De har dessutom egen AC. I varje rum ligger dagens kvällstidningar och lokaltidningen färdiga att läsas.

Den rymliga Saimaa-sviten på hotellets andra våning är en helt ny svit med ett ljust vardagsrum, stämningsfyllt sovrum och egen bastuavdelning. Den inglasade balkongen erbjuder utsikt över Saimen och passagerarhamnen. I vardagsrummet finns det en soffa som kan fällas ut till en extrasäng för en vuxen eller två barn. Denna fantastiska svit är hela 77,5 m2. Bastuavdelningen har ett urval av badprodukter som kan användas fritt, och de alkoholfria dryckerna i minibaren ingår i rumspriset. I varje rum ligger dagens kvällstidningar och lokaltidningen färdiga att läsas. Sviten har egen AC. Rummet har badrockar och -tofflor, strykmöjlighet, hårtork, Cupsolo-kapselmaskin och platt-tv med Chromecast i sov- och vardagsrummet. Du kan även beställa en delikat frukost till rummet utan extra kostnad.

Smart Single

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt enkelrum med 160 cm dubbelsäng, som vid behov kan användas av två personer. Dessa rum erbjuder en fantastisk utsikt över Salutorget och Saimen. Rummen har strykmöjlighet, hårtork, platt-tv med Chromecast, vattenkokare och gratis trådlöst internet. De har dessutom egen AC. Husdjur är välkomna i en del av rummen.