Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Twin

Enkelsängar, Trägolv, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Trivsamt rum för två personer med enkelsängar. Rummet är inrett i ljusa skandinaviska färger och har trevlig utsikt över sjön Saimaa, torget eller en lugn innergård. Rummen är inredda med platt-TV, dusch och minibar. En del av rummen har luftkonditionering och är handikappanpassade. Alla rum har utrustning för strykning. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Standard Single

Trägolv, Endast dusch, Bord, Minibar

Sök lediga rum

Trivsamt och bekvämt rum för en person med utsikt mot ett livligt torg eller en lugn innergård. Dessa luftkonditionerade rum är inredda med platt-TV, minibar, dusch och utrustning för strykning. Rummen ligger i den ursprungliga delen av hotellet som byggdes 1956 och nyligen renoverades. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här rymliga och bekväma rummet för två personer är möblerat i ljusa skandinaviska färger. Rummen har två enkelsängar och utsikt mot sjön Saimaa, ett livligt torg eller en lugn innergård. Alla rum är försedda med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Badrummen är inredda med dusch eller badkar och i en del rum finns svalkande luftkonditionering. Alla rum har parkettgolv och plats för en extrasäng. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Standard Twin, möjlighet till två extrasängar

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Det här rymliga och bekväma rummet för två personer är möblerat i skandinavisk stil. Rummen har två enkelsängar och utsikt mot sjön Saimaa, ett livligt torg eller en lugn innergård. Alla rum är försedda med platt-TV, minibar och utrustning för strykning. Badrummen är inredda med dusch eller badkar och i en del rum finns svalkande luftkonditionering. Alla rum har parkettgolv och plats för en extrasäng för en vuxen eller två barn. Ljudnivån i rummen kan vara störande på kvällarna när dansrestaurangen är öppen.

Superior King

Sök lediga rum

De rymliga nyrenoverade superior-rummen är inredda med olika teman. Alla har fransk balkong och utsikt mot Saimen samt möjlighet till två extrabäddar. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den.

SuperiorX King

Sök lediga rum

Ljust superior X-rum i två våningar med högt burspråksfönster mot salutorget och sjön. Superior X-rummet passar mycket bra till exempel som bröllopsrum. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den.

Standard King

Sök lediga rum

Nyrenoverat dubbelrum med en härlig dubbelsäng där du sover gott. Det finns möjlighet till extrabädd för en vuxen eller ett barn. Med den individuella luftkonditioneringen reglerar du temperaturen som du vill ha den. Alla rum har dusch, platt-tv och gratis trådlöst internet. I en del av dessa rum är även husdjur välkomna.

Junior Suite

Sök lediga rum

Ljus ateljésvit i två våningar med högt burspråksfönster. Storartad utsikt mot sjön och salutorget. Ateljésvitten passar mycket bra till exempel som bröllopsrum. Sviten har bastu.

Den stiliga kungasviten har utsikt mot Saimen och salutorget. I det separata sovrummet finns en lyxigt bred säng och platt-tv. I vardagsrummet finns det plats både för arbete, avkoppling och tv-tittande. Efter bastun kan man svalka sig på den egna balkongen. Rummen har individuell luftkonditionering för att ge sviten den temperatur du önskar.

Smart Single

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Rymligt enkelrum vars dubbelsäng på 160 cm även lämpar sig för två. Dessa rum har en underbar utsikt mot det kända salutorget och Saimen. Under nattklubbens öppettider (fre - lö) kan musiken störa. Med rummens individuella kylsystem reglerar du temperaturen lämplig för dig själv. Husdjur är välkomna till en del av dessa rum.