Menu

Restauranger

Perlina di Castello – en riktig pärla i Nyslotts restaurangvärld

På Perlina di Castello är maten italiensk, men råvarorna huvudsakliga finska och lokala. Restaurangens inredning är en blandning av modernt gemyt och rustik. Under sommarsäsongen är den stora trivsamma terrassen framför Perlina di Castello öppen både för hungriga gäster och för de som bara vill umgås.

Mer information och öppettider finns på:

Perlina di Castello – raflaamo.fi

 

Muikkuterassi

Muikkuterassi har renoverats i grunden. Östra Finlands underbaraste takterrass med fantastisk utsikt över Saimen på sjätte våningen på Hotell Seurahuone är utan tvekan sommarens MUST SEE. Kom och njut av knaprig, smörstekt färsk siklöja från närliggande vatten ackompanjerat av sommarens drycker. Förutom siklöja består menyn också av färska och fräscha måltider för liten och stor hunger. Barnen har en egen meny.

Inredningen på Muikkuterassi är ljus och fräsch, trivsam och modern. På den inglasade terrassen kan man även njuta i kyligt väder. Solnedgången över sjölandskapet smeker ögonen och är något du kommer att minnas länge.

Terrassens kabinett rymmer en grupp om tolv personer för möten, måltider eller privata fester. Följ Muikkuterassi i sociala medier och var bland de första att höra om våra evenemang.

För gruppbokningar och förfrågningar, kontakta vår försäljningstjänst på tel. 010 764 2000 (0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min) eller sales.suur-savo@sok.fi

Mer information och öppettider finns på:

Muikkuterassi – raflaamo.fi

 

Aula Wine & Dine Bar

Slink in till Original Sokos Hotel Seurahuones Aula Wine & Dine Bar för ett glas eller varför inte en middag.

Öppet dagligen kl. 09–02.

 

Mötes- och evenemangslokalen Luoto

Mötes- och evenemangslokalen Luoto är en stämningsfull, elegant lokal för såväl hotellgäster som stadsbor. Luoto erbjuder en fantastisk inramning för evenemang med upp till 130 personer. Öppet på beställning eller under specialkvällar. Hotellfrukosten serveras också i denna ljusa sal.

Mer information finns på

mötes & evenemangslokalen Luoto

puhelin
Ring 010 764 2000 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
location
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
parking