Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Original Sokos Hotel Seurahuone, Nyslott

Original Sokos Hotel Seurahuone – ett hotell med många historier mitt i stadskärnan i Nyslott, intill Salutorget och Passagerarhamnen. Det medeltida Olofsborg ligger på bara några hundra meters avstånd. Välkommen, här trivs du!

I många städer finns det ett hotell som alla stadsbor känner till och som även folk som bor lite längre bort har hört om. Man berättar historier om hotellet och det väcker minnen samtidigt som det erbjuder nya upplevelser och ger upphov till spännande planer. I Nyslott är detta tilldragande och hänförande hotell Original Sokos Hotel Seurahuone.

 

Du här hjärtligt välkommen
För oss på Seurahuone är varje kund en stamkund som förtjänar individuell och hänsynsfull service. Du är alltid hjärtligt välkommen som gäst till vårt hotell, och från nästan varje rum öppnar sig en fantastisk utsikt över Saimen. För din bil kan du boka en plats i vårt parkeringshus och vi rekommenderar du bokar bilplats redan på förhand. Köranvisningar för hur du hittar parkeringshuset finns under köranvisningar.
På Seurahuone kan du bada bastu med en fantastisk utsikt över Saimen på bastuavdelningen på hotellets 6:e våning. På sommaren kan du njuta av våra mujkor som är berömda i hela landet på vår utsiktsterrass.

 

location
Kauppatori 4-6 57130, Savonlinna
Kauppatori 4-6
57130, Savonlinna
parking
puhelin
+358 10 764 2200 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min