Menu

Restauranger

Trattoria Pielinen

Vini e cucina italiana

Den till själen italienska restaurangen är en avslappnad och stilig lokal för ostressade njutningar. Antipasti samt risotto- och pastarätterna  och pizzorna, tillreds av genuina italienska ingredienser, och är som en fläkt av det livsbejakande landet.  Den gästfria och verbala betjäningen är en väsentlig del av den varmsinta italienskinspirerade restaurangen. På delikatessbutiken kan man köpa äkta smaker hem.

Ta reda på mer här

Bomba hus och restaurang

I Bombas stämningsfulla timmerhus mitt i en traditionell karelsk by hittar du restaurangen Bomba som utstrålar gästvänlighet. Bombas hus är en kopia på ett hus som Jegor Bombin lät bygga 1855 i ryska Karelen. Varje timmerstock i huset andas karelsk byggnadsarkitektur och huset är i sig redan ett av Finlands populäraste sevärdheter.

På restaurangen Bomba serveras karelska delikatesser tillagade på såväl traditionellt vis som uppdaterade med en modern touch. Under semesterperioden dukas i salen ett läckert buffébord och till fester ett karelskt festbord eller en önskad meny av säsongens bästa råvaror.

De stora salarna i restauranglokalen passar utmärkt också för större fester från sommarbröllop till fartfyllda firmafester.  Under julfestsäsongen stiger Finlands populäraste partyband på scenen – julfester i restaurang Bomba bokas alltid i god tid.

På beställning ordnas även gruppservering utanför restaurangens öppettider.

Dessutom hittar du butiker som säljer lokala hantverk och växlande utställningar i Bombas hus.

Ta reda på mer här

Välkommen! Tulgua terveh!

Bokningar:
Break Sokos Hotel Bomba/försäljningstjänst
tfn 010 7830 450/020 1234 660
e-post: sales.karelia@sokoshotels.fi

Samtalspris till 010-nummer:
8,35 cent/samtal + 12,09 cent/min

Lämpliga bordstyper och maximalt antal personer i lokalen

Cocktail

 pers.

puhelin
Ring +358 10 7830 409 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Tuulentie 10 75500, Nurmes
location
Tuulentie 10
75500, Nurmes
parking