Sök bokning

Möteslokaler i Jyväskylä

Utvecklingsmöten, frukostmöten, kundevenemang, försäljningsutställningar, jubileer, utbildningsseminarier... Oavsett om du organiserar ett stort eller litet möte, en evenemang eller en fest, kan du göra det i de mångsidiga lokalerna på Sokos Hotellen i Jyväskylä.

Vi har ett brett utbud av möteslokaler som är lätt modifierbara och lämpar sig för många behov. Vi tar hand om serveringen i enlighet med dina önskemål. Vi skräddarsyr ett möte eller en fest, enligt dina önskemål, mitt i Finland. Oavsett om det rör sig om ett litet eller stort evenemang kan vi erbjuda ett lämpligt utrymme och tjänster. Vår vänliga personal betjänar dig med expertis både under planeringsfasen, genomförandet och själva evenemanget. Du får hjälp med att hitta en lämplig lokal, catering och tekniska utmaningar. Med andra ord allt som är förknippat med ditt evenemang.

Bekanta dig med våra konferenshotell, gör din bokning på nätet eller kontakta våra experter!

DE FLESTA MÖTESLOKALERNA BOKAS SNABBT OCH BEKVÄMT VIA VÅR WEBBTJÄNST.

På webbplatsen kan du också bekanta dig med andra lokaler som du kan boka antingen genom att ringa oss eller fylla i en elektronisk offertförfrågan. För att se dessa lokaler väljer du "Inklusive utrymmen som inte kan bokas på nätet."

KONFERENS- OCH MÖTESLOKALER I JYVÄSKYLÄ:

Välkommen på konferens eller möte i Jyväskylä!

***

VÅRA EXPERTER STÅR TILL DIN TJÄNST

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNINGSTJÄNST.

Mötesbokningar i Jyväskylä: Försäljningstjänst tfn +358 20 1234 640, sales.jyvaskyla@sok.fi

Mötesserie på minst 2 orter: tfn + 358 300 870 000, mån–fre 9–16, kokoussarjat@sok.fi

Samtalspriser »