Hem

Sök bokning

Möteslokaler i Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel renoverades 2021 och är det mest mångsidiga evenemangshuset i Östra Finland, lämpat för både högkvalitativa utställningar, konferenser och seminarier, bröllop och eleganta fester.

Kimmels evenemangslokaler erbjuder modern karelsk lyx för upp till 1000 gäster. Läget invid parken Sirkkala, vid stranden av floden Pielisjoki, placerar evenemangets gäster mitt i den nordkarelska naturen. Original Sokos Hotel Vaakunas stämningsfulla Vaakuna-kabinett är perfekt för mindre möten.

Vi skräddarsyr ditt möte eller din fest i Joensuu helt enligt dina önskemål. Oavsett om det rör sig om ett litet eller stort evenemang kan vi erbjuda ett lämpligt utrymme och tjänster. Vår vänliga personal betjänar dig med expertis både under planeringsfasen, genomförandet och själva evenemanget. Du får hjälp med att hitta en lämplig lokal, catering och tekniska utmaningar. Med andra ord allt som är förknippat med ditt evenemang.

Bekanta dig med våra konferenshotell, gör din bokning på nätet eller kontakta våra experter!

DE FLESTA MÖTESLOKALERNA BOKAS SNABBT OCH BEKVÄMT VIA VÅR WEBBTJÄNST.

På webbplatsen kan du också bekanta dig med andra lokaler som du kan boka antingen genom att ringa oss eller genom att fylla i en elektronisk offertförfrågan. För att se dessa lokaler väljer du "Inklusive utrymmen som inte kan bokas på nätet".

KONFERENS- OCH MÖTESLOKALER I JOENSUU:

Välkommen på konferens eller möte i Joensuu!

***

VÅRA EXPERTER STÅR TILL DIN TJÄNST

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNINGSTJÄNST.

Mötesbokningar i Joensuu: Försäljningstjänst tfn +358 20 1234 660, sales.karelia@sok.fi

Mötesserie på minst 2 orter: tfn + 358 300 870 000, mån–fre 9–16, kokoussarjat@sok.fi

Samtalspriser »