Hem

Sök bokning

Möteslokaler i Helsingfors

Sokos Hotellen har konferens- och möteslokaler som passar alla evenemang. Det finns gott om mångsidiga konferens- och möteslokaler i Helsingfors. Möteslokalerna lämpar sig utmärkt för möten, evenemang och festtillställningar. Vi skräddarsyr ditt evenemang eller möte helt enligt dina önskemål.

Oavsett om det rör sig om ett litet eller stort evenemang kan vi erbjuda ett lämpligt utrymme och tjänster. Vår vänliga personal betjänar dig med expertis både under planeringsfasen, genomförandet och själva evenemanget. Du får hjälp med att hitta en lämplig lokal, catering och tekniska utmaningar. Med andra ord allt som är förknippat med ditt evenemang.

Bekanta dig med våra konferenshotell, gör din bokning på nätet eller kontakta våra experter!

DE FLESTA MÖTESLOKALERNA BOKAS SNABBT OCH BEKVÄMT VIA VÅR WEBBTJÄNST.

På webbplatsen kan du också bekanta dig med andra lokaler som du kan boka antingen genom att ringa oss eller genom att fylla i en elektronisk offertförfrågan. För att se dessa lokaler väljer du "Inklusive utrymmen som inte kan bokas på nätet".

KONFERENS- OCH MÖTESLOKALER HELSINGFORS:

***

VÅRA EXPERTER STÅR TILL DIN TJÄNST

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNINGSTJÄNST.

Mötesbokningar i huvudstadsregionen: Sokos Hotels försäljningstjänst: tfn +358 300 870 000, mån–fre 8–18, sales.helsinki@sok.fi

Mötesserie på minst 2 orter: tfn + 358 300 870 000, mån–fre 9–16, kokoussarjat@sok.fi

Samtalspriser »