Hem

Sök bokning

Möteslokaler i Pori

Sokos Hotell i Björneborg erbjuder utrymmen för en mängd olika evenemang: intervjuer, utbildningar och större föreläsningar, samt festliga middagar och avkopplande bastukvällar.

Om våra färdiga alternativ inte lämpar sig för ditt evenemang hjälper vår försäljningstjänst dig att genomföra ett evenemang som passar dina behov. Våra största lokaler rymmer upp till 100 personer, med vi har många alternativ för mindre tillställningar. Vårt kreativa utrymme utgör å andra sidan en bra miljö för en lite mer avslappnad eller kreativ tillställning. Alla våra lokaler är utrustade med modern mötesteknik med alternativ för att genomföra olika distansmöten eller streamingevenemang.

Vi skräddarsyr ditt möte eller din fest mitt i Finland helt enligt dina önskemål. Oavsett om det rör sig om ett litet eller stort evenemang kan vi erbjuda ett lämpligt utrymme och tjänster. Vår vänliga personal betjänar dig med expertis både under planeringsfasen, genomförandet och själva evenemanget. Du får hjälp med att hitta en lämplig lokal, catering och tekniska utmaningar. Med andra ord allt som är förknippat med ditt evenemang.

Bekanta dig med våra konferenshotell, gör din bokning på nätet eller kontakta våra experter!DE FLESTA MÖTESLOKALERNA BOKAS SNABBT OCH BEKVÄMT VIA VÅR WEBBTJÄNST.


På webbplatsen kan du också bekanta dig med andra lokaler som du kan boka antingen genom att ringa oss eller genom att fylla i en elektronisk offertförfrågan. För att se dessa lokaler väljer du "Inklusive utrymmen som inte kan bokas på nätet".


KONFERENS- OCH MÖTESLOKALER I BJÖRNEBORG:

Original Sokos Hotel Vaakuna


Välkommen på konferens eller möte i Björneborg!


***

VÅRA EXPERTER STÅR TILL DIN TJÄNST

HAR DU FRÅGOR? KONTAKTA VÅR FÖRSÄLJNINGSTJÄNST.


Våra experter hjälper dig gärna, så tveka inte att kontakta oss!

Mötesbokningar i Björneborg: Försäljningstjänst tfn 029 004 2002, sales.pori@sokoshotels.fi

Mötesserie på minst 2 orter: Sokos Hotels Försäljningstjänst tfn 0300 870 000, mån–fre kl. 9–16, kokoussarjat@sok.fi

Samtalspriser »