Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Trivsamma möteslokaler i Finland och Tallinn

Vi arrangerar större och mindre möten och fester, för att inte glömma bastukvällar. Vi genomför evenemangen i samarbete med våra partner både på lokal och nationell nivå. Välj antingen ett färdigt paket eller låt oss skräddarsy ett evenemang för just era behov.

Hybridmöten på Sokos Hotell

Kombinera fysiska och digitala möten till sömlösa hybridevenemang. Sokos Hotels-kedjan erbjuder en plattform för hybridevenemang i 31 städer runt om i Finland. Med hjälp av Sokos Hotels hybridevenemangstjänst samlas människor i mindre grupper runt en gemensam sak, oavsett om det rör sig om behov av att planera, fira eller att lära sig tillsammans. Den tekniska implementeringen handhas av våra partner inom ljud- och bildteknik.

Mötesserveringen tillför energi

God mat utgör en viktig del av mötesdagen och pauserna. Maten spelar också en roll för att upprätthålla prestandan. Det är viktigt för mötesarrangören att allas energi räcker till dagens slut. Man kopplar av framför en god måltid, vilket är anledningen till att vi inte enbart vill bjuda på näringsrik mat, utan också lite omsorg. Möteslunchen inkluderar ett generöst, färgglatt salladsbord bestående av gröna sallader, grönsaker och matiga salladsversioner med protein. Dessutom serveras två varmrätter, och något sött till kaffet.

Viktigt med pauser

Pauser behövs under hela mötesdagen. Hos Sokos Hotels består morgonkaffet i samband med möten av de bästa bitarna ur hotellets frukost, bröd, yoghurt och granola. Hotellets frukostbuffé utgör ett ännu rikligare alternativ. Eftermiddagskaffet följer den gamla goda regeln med "sju sorter", där varje gäst kan välja sin favorit bland läckerheterna; popcorn, färska bullar, godsaker eller frukt.

I det Kreativa rummet väcks idéerna till liv

Ni kan välja vårt Kreativa rum för ert evenemang. Det Kreativa rummet är ett avslappnat och anpassningsbart utrymme för 10–15 personers grupparbeten. Utrymmet är mångsidigt och lämpar sig för olika arbetsmetoder, såsom brainstorming och workshops. Inredningen kan lätt anpassas för olika behov. Förutom att vara flexibel stöder inredningen också rörelse och välmående. Utrymmet erbjuder ett alternativ till passivt sittande och aktiverar alla sinnen. Det Kreativa rummet är unikt. Det är ett utrymme där tankarna får sväva fritt. Kreativa rum finns redan på 12 Sokos Hotell.

Möteslokaler behändigt på nätet

Lokaler på nätet är vår okomplicerade bokningstjänst, som är särskilt lämplig för möten och bastur. Lokalerna kan behändigt bokas på nätet dygnet runt, under varje dag på året. Du kan se de lediga alternativen i realtid och bokar ditt val med ett enkelt klick. Bekräftelsen följer omedelbart!