Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Med barn på Sokos Hotell

På Sokos Hotellen trivs alla. Hos oss bor du bekvämt med barnen. En egen extrasäng kan bli resans höjdpunkt för familjens minsting och tonåringarna trivs i sitt eget extrarum. Onni Ekorre organiserar underhållande program och tidsfördriv för familjens barn.

Extrasäng – prisvärd och bekväm

Extrasängen bokas behändigt i samband med rumsbokningen. En extrasäng för ett barn kostar mellan 10 och 25 € per natt och barn, beroende på hotell. Det finns ett begränsat antal extrasängar. När du gör bokningen behöver du bara ange rätt antal personer så söker systemet fram ett rum som motsvarar din sökning och beräknar även priset inklusive extrasängar. Notera att barn under 3 år får övernatta kostnadsfritt tillsammans med en vuxen.

Läs mer

Eget rum för äldre barn

Ett extrarum för barnen underlättar inkvarteringen i synnerhet för familjer med äldre barn. Ett extrarum för barn (1–2 barn, 3–15 år) per normalprissatt rum för vuxna. Priset inkluderar övernattning i ett standardrum för 2 barn (3–15 år) och frukost (gäller inte Heymo 1 by Sokos Hotels). Det finns ett begränsat antal extrarum för barn.

Onni Ekorres överraskningspresent till barnen

Onni Ekorre har reserverat en överraskningspresent till barnen som de får i receptionen när familjen anländer till hotellet.

Onni Ekorres lekplats

Under semestersäsongen bygger Onni trivsamma lekplatser på hotellen. Kom och testa roliga leksaker och spel, som är trygga och utvecklar motoriken. Onni uppmärksammar barnen även utanför semestersäsongen och har utrustat en egen lekhörna med många sorters aktiviteter för både yngre och lite äldre gäster. Där finns också tidningar och spel som man får låna med sig till rummet.

Babytillbehör

Onni kommer också ihåg de allra minsta gästerna. Det går att få en potta och spjälsäng till rummet. Restaurangerna har barnstolar och haklappar och naturligtvis möjlighet att värma barnmat.

Onni gillar naturen

Följ Onni Ekorres tips och spara på miljön. Onni har samlat fem tips som du kan följa under din hotellvistelse och också ta med dig hem. Be hotellets reception om ett Miljöpass och gör som Onni. På passets baksida finns Onnis stadsvandring, med vars hjälp du kan göra och anteckna naturobservationer. Du får en liten överraskning av personalen i receptionen då du returnerar ditt pass.