Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Lyckliga drömmar by Sokos Hotels

Sömn av god kvalitet utgör en viktig del av välbefinnandet och hälsan. Därför gör vi på Sokos Hotels allt vi kan för att du ska sova gott. En god natts sömn hjälper dig återhämta dig från föregående dags utmaningar och ger dig en bra start på din nya dag.

En god natts sömn och en lugn morgon är vägen till en lycklig dag.

Vi vill att våra gäster ska sova allt bättre hos oss och vakna till den nya dagen glada och pigga. Lyckliga drömmar by Sokos Hotels -paketet, som ger dig en ännu lugnare nattsömn, är redan tillgängligt på tio Sokos Hotell.

Det finns fyra korta videor på rummets TV med tips om hur du kan förbättra din sömn. I två av videorna förklarar vår egen John Blund, specialisten i allmänmedicin Janne Kanervisto från Coronaria Sömnklinik, vad som möjliggör en god sömn och hur du själv kan påverka den. Fitnesscentret Liikku har skapat två videor för våra gäster, varav den ena består av ett lugnande program för kvällen och den andra för morgonen, för att väcka kroppen.

"Man tror ofta att det är svårt att somna på ett hotell eftersom omgivningen och dess ljud åtminstone under den första natten är ovana. Faktum är att man sover bättre på ett hotell än hemma, eftersom vissa distraktioner från vardagen saknas och du kan vara ensam på rummet. Dessutom är sängen fräsch, temperaturen vanligtvis lämplig för sömn och rummet kan mörkläggas ordentligt, konstaterar Kanervisto. "På ett hotell bör du utnyttja den goda sovmiljön till fullo."

Du kan själv välja din kudde och ditt täcke

Rummets säng från Familon är utrustad med en mjuk och medelhög Familon-kudde samt ett varmt och luftigt Familon-täcke. Du kan dock förmånligt beställa kudde eller täcke enligt egen önskan från Familon-menyn. Du kan välja kuddar i olika höjd och med olika tekniska funktioner, samt ett värmeutjämnande eller svalkande täcke. Sortimentet av kuddar och täcken för vackra drömmar finns till påseende på rummets TV och kan enkelt beställas med ett telefonsamtal till receptionen.

Du kan också boka önskade produkter redan i bokningsskedet via sokoshotels.fi, försäljningstjänsten eller direkt från hotellet, när du bokar ett rum.

Följande kan köpas som tilläggsprodukter

Lyckliga drömmar by Sokos Hotels-paket 30 €/för en, 45 €/för två

Valfritt Familon-täcke och valfri kudde från vårt tilläggssortiment

Sovmask och öronproppar

Sen utcheckning på avresedagen kl. 14, om bokningssituationen tillåter

Frukost på rummet under en morgon under vistelsen

Lyckliga drömmar -te

Sov- och strechingvideor på TV

Kuddar 5 €/st.

Den värmeutjämnande kudden Familon Outlast Super / Familon Climate är en mjuk och medelhög kudde som jämnar ut kroppens temperaturfluktuationer och alltid känns lämpligt varm. Tack vare den termiska kontrolltekniken som utvecklats för NASA kan du sluta vända och vrida på kudden och alltid sova vid optimal temperatur.

Den ergonomiskt formbara Familon Ergo nackkudden / Familon Memory-kudden med minnesskum formar sig för att passa användaren. Den erbjuder ett utmärkt stöd för nacken och är lämplig för alla kroppstyper i alla sovställningar.

Den svalkande Familon Cool Organic / Familon Cool-kudden är utformad för att svalka och underlätta vid svettning. Den har både svalkande tygöverdrag och fyllning. Som normalhög stöder den nacken i alla lägen. Den svala kudden är ansvarsfullt tillverkad av 100 % ekologisk bomull och återvunnen fiber och är även allergivänlig.

Den låga Familon Organic Princess / Familon Original Flat-kudden är en högkvalitativ och beprövat trygg kudde som är lämplig för barn i skolåldern och för användare i alla åldrar som sover på mage och rygg. Den svala kudden är ansvarsfullt tillverkad av 100 % ekologisk bomull och återvunnen fiber och är även allergivänlig.

Den extra höga och fasta, quiltade Familon Ultra / Familon Original Extra High-kudden är en hög och fast kudde för användare som sover i sidoläge. Den säkerställer en god natts sömn tack vare både sin komfort och ansvarsfullhet. Den svala kudden är ansvarsfullt tillverkad av 100 % ekologisk bomull och återvunnen fiber och är även allergivänlig.

Täcken 5 €/st.

Det temperaturreglerande Familon Outlast Super / Familon Climate-täcket är ett lyxigt och fylligt täcke som med hjälp av dynamisk termoreglering alltid håller rätt temperatur för en djup och vilsam sömn.

Det svalkande Familon Cool Organic / Familon Cool Light-täcket är underbart tunt och lätt. Dess fyllningsfiber och speciella tyg håller täcket svalt vid beröring. Överdraget är tillverkat av 100% ekologisk bomull och fyllningen är gjord av återvunnen fiber.

Lyckliga drömmar by Sokos Hotels -paketet är tillgängligt på följande hotell

Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Original Sokos Hotel Kupittaa, Åbo

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Original Sokos Hotel Seurahuone, Nyslott

Original Sokos Hotel Tripla, Helsingfors

Original Sokos Hotel Vaakuna, Helsingfors

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Original Sokos Hotel Wiklund, Åbo

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone, Lahtis

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Åbo

Fitnesscentret Liikku erbjuder utmärkt kvalitet till ett rimligt pris, i mer än 30 fitnesscenter. Liikku erbjuder alltid sina kunder ett smidigt träningspass vilket möjliggörs av rymliga utrymmen, fräsch inomhusluft och omfattande öppettider (varje dag från kl. 5–23). Provträna kostnadsfritt i Liikku, mån–ons kl. 16–19

Coronaria Sömnklinik – experten på god sömn. Våra erfarna läkare och vårdare som har specialiserat sig på sömn hjälper vid sömnrelaterade problem. Coronaria Sömnklinik erbjuder snabb diagnos och behandling. Du kan också köpa eller hyra en CPAP-enhet från oss. Läs mer

Familon har varit en del av finländarnas välbefinnande sedan år 1966. Familon skapar produkter som hjälper oss alla att sova och må bättre. Våra produkter används på många ställen där det finns lika många olika typers behov som det finns användare. Familon vill vara din bästa sömnkompis, både hemma och utanför hemmet.