Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Break Sokos Hotel Levi

Hotellen på karta

Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi är tillsvidare stängt från 1.4.2020. På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. 

Vårt försäljningkontor hjälper från måndag till fredag kl. 8-15. Kontaktinformation: sales.levi@sokoshotels.fi / tel. +358 16 321 500. 

Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »

 

Välkommen till Levi!

Vi finns i Fjällappland, 170 kilometer norr om polcirkeln. Break Sokos Hotel Levi är mer än ett hotell: det är
ett härligt uppehåll i vardagen. Fartfylld utförsåkning eller en stund med vacker konst. Åka med hundspann eller klappa en mjuk ren.

VI har rum med inspiration av de olika årstiderna, i tre byggnader. Väljer du Lapplands sommar, sprakande höstfärger eller en blå vinterstund? Djuren och naturen i Lappland uppträder även i våra lokaler, bland annat på tavlor och gardiner.


Hotellet erbjuder avkopplande bastubad varje kväll, där vilar kropp och själ. Våra restauranger Kiisa och Coffee House & Bar erbjuder en underbar smakupplevelse.

Vi vill att du njuter, kopplar av och inspireras. På såväl arbetsresa som semester. Vi vill erbjuda dig ett minnesvärt besök. Fråga alltså om våra energigivande tips, vi på Levi hjälper gärna för att du ska må bra och få fina upplevelser.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Kittilä är en vacker, livskraftig och växande kommun med drygt 6 000 invånare i Fjäll-Lappland. Levi är ett turistcentrum på 15 minuters köravstånd från Kittilä flygplats. Turistcentrumet har öppet året om, och det mångsidiga utbudet och den vackra naturen i området skapar förutsättningar för en semester med unika upplevelser i de lappländska fjällen varje dag.