Menu

Restauranger

 

Seurahuones mångsidiga servicekoncept består av fyra helt olika restauranger. Gemensamt för dem alla är ambition, förstklassiga drycker och äkta hemlagad mat.

Trattoria Seurahuone

En avspänt elegant, stämningsfull och okonstlad kombination av bra mat och vin är den bärande tanken i Trattorian.

Antipasti, fisk-, kött- och grönsaksrätter, pasta, pizza och risotto är mat som tillagas med kärlek på vårt sätt men med respekt för råvarorna. Dagen börjar med att vi bakar bröd som vi serverar med olivolja till alla våra gäster. Vår vinlista består främst av italienska viner, men vi har fått inspiration även från andra håll. Seurahuones eget importvin Sköna stunder är ingen slump kommer från den toskanska ekologiska vingården LaSelva.

Studera menyn, gör en bordsreservation och läs mer: http://www.raflaamo.fi/lahti/trattoria-lahti-sh-lahden-seurahuone

Välkommen! Benvenuti!

 

Bar & Bistro SeuraHuone

Vill du komma i avslappnad stämning med uppfriskande drycker och Street Food? Tillbringa en skön stund i trevligt sällskap genom att festa och ha det kul, snacka med folk och njuta av livet.

Våra barmästare har trollat fram en unik cocktailmeny och tillsammans hittar vi garanterat en dryck för varje smak. Du kan också fråga vår personal om mer ovanliga drycker. Du kan bli överraskad! 

Välkommen!

https://www.raflaamo.fi/sv/lahtis/bar-bistro-lahtis

 

Kuja Street Food Lahtis

Kuja är 100 procent Lahtis. En suveränt avspänd street food-restaurang. Kolla in Kuja, du blir inte besviken. Det är en inomhus grillkiosk för 2000-talet. Väggarna är inte målade med pensel och man dricker inte öl ur glas. Om du vill lägga dig på soffan, så gör det. Här får var och en vara precis som de vill. Det måste upplevas, det kan inte beskrivas.

https://www.raflaamo.fi/sv/lahtis/kuja-street-food-lahti

Hämesali

Beställnings- och konferensrestaurangen Hämesali är en bred kombination av finländska råvaror, yrkesstolthet och läckra viner. Hämesali har fått Chaîne des Rôtisseurs-skölden, som är ett bevis på långvarig restaurangverksamhet av hög klass.

Lämpliga bordstyper och maximalt antal personer i lokalen

Måltider, bordsservering

 pers.

puhelin
Ring 0201234654 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Aleksanterinkatu 14 15110, Lahtis
location
Aleksanterinkatu 14
15110, Lahtis
parking