Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hotellen på karta

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Vårt hotell är tills vidare stängt.

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

Man får bara en chans att ge ett gott första intryck

Välkommen – du har kommit till ett av de klassiska hotellen i Finland. Ett hotell där man alltid har satsat helhjärtat på god mat och utmärkt service. Solo-hotellens mission är att ge gästerna service i äkta patronstil där medarbetarna fungerar som hotellvärdar och -värdinnor. Gästfrihet har varit en självklarhet hos oss alltsedan 1890-talet då vår historia börjar.

Hedersuppdrag att ge högt uppsatta gäster service

Atmosfären på Seurahuone har i alla tider uppskattats av högt uppsatta gäster.
Marskalk Mannerheim var en av våra stamgäster. Han är ingalunda den enda ansedda gästen som har besökt oss; svenska kungar, Sovjetledare och finska presidenter har bott hos oss. Du är nu en av dessa ansedda gäster som vi har äran att betjäna.

Ange datum för att se priserna när du söker rum

Kom till livfulla Lahtis! Här får du testa dina färdigheter som backhoppare i Sportcenter Lahti, lyssna på vacker musik i Sibeliushuset och beundra unik träarkitektur. Sommarteatrarna i Lahtis ger underhållande föreställningar och bjuder på oförglömliga upplevelser mitt i den vackra finländska naturen.