Menu

Restauranger

Frans & Sophie Bistro

Frans & Sophie serveras du frodig, örtdoftande, rustik franskinspirerad mat. De okonstlade provensalska rätterna tillreds av rena och enkla råvaror från hav och åkrar.

Bienvenue!

 

Ehta

Ehta serveras god mat som tillagas på plats av äkta råvaror. På Ehta får du vara dig själv och njuta av mat som tillagats med kärlek. Ehta erbjuder vänlig, personlig service och läckra smaker. Inredningen är trivsamt jordnära och harmonisk.

 

Lobby

När du längtar efter en omgivning där du får uppleva skönhet ensam eller tillsammans, kom till oss! I den vackraste mötesplatsen, vår lobby, erbjuder vi dig en kreativ miljö för både coworking och after work. Vår lobby är skapad i samarbete med Visionary Design Partners Helsinki.

 

Konferens- och festtjänster, Puijonsarvi

Vare sig det handlar om en födelsedag, årsfest, disputationsfest, bröllop, svensexa/möhippa eller vilken som helt sak värd att fira, vi är exakt det rätta stället att ordna er tillställning. Åratals erfarenhet som ordnare av diverse fester garanterar att du kan koncentrera dig på att fira - Vi tar hand om resten!

 
puhelin
Ring +358 10 7629 500 priser 0,0835 €/samtal + 0,1209 €/min
location
Minna Canthin Katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin Katu 16
70100, Kuopio
parking