Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Hotellen på karta

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

- Vårt hotell är tills vidare stängt - 

På grund av rådande omständigheter och den kraftiga nedgånen i efterfrågan behöver vi justera vår verksamhet. Situationen i Sokos Hotellen förändras kontinuerligt. Aktuell information finns här »
 

Ett stämningsfullt hotell som känns som ditt andra hem.

Vaakuna i Kouvola är ett mångsidigt, högklassigt och hemtrevligt stadshotell som är populärt bland såväl affärsresenärer och mötesgäster som barnfamiljer. Vår fantastiska personal finns till för dig och du kan äta och dricka gott på Frans & Rose, en avslappnad fransk bistro. Hotellets bastuavdelning med bubbelpool och gym gör din visit avkopplande och uppfriskande. Kouvola har goda trafikförbindelser och det är lätt att ta sig till oss med både bil, tåg och buss.

Kouvola är en naturskön stad, vackra Kymmene älv, storslagna Repovesi och fascinerande Arboretum Mustila bjuder på många fantastiska upplevelser. Du kan tillbringa en fartfylld dag på Tykkimäki Nöjespark, Aquapark eller Actionpark. Verla träsliperi och pappfabrik är ett världsarv där du får ta del av en intressant gammal industrimiljö. För den som är intresserad av arkitektur finns det mycket att se i byggnaderna ritade av Alvar Aalto.

Finlands mest sympatiska rosa hotell med fantastisk service önskar dig välkommen till Kouvola.

Vi ser redan framemot ditt besök!

Hotel Vaakuna i Kouvola förnyar rummen 2019-2021 Visa fler
Ange datum för att se priserna när du söker rum

I Kouvola lever staden och landsbygden sida vid sida. Kouvola har inte turkost vatten som i Karibien, snöklädda toppar som i Alperna eller jetsetliv som i Monaco. Däremot har Kouvola Finlands ståtligaste terräng för vandring och klättring, vårt lands mest avstressande nöjespark och Nordens mest betydelsefulla Arboretum.