Menu

Restaurangerna

Grill it!


Grill it! kombinerar den traditionella grillningen med en unik miljö, med tonvikten på utsökta biffportioner. Restaurangens specialitet är en träkolsgrill som ger nästan varje rätt på menyn en äkta arom av rök och grillning. Dessutom erbjuds "Lokala smaker" på à la carte-menyn. I dessa används främst lokala råvaror och man värnar den nordkarelska mattraditionen. Utsikten över sjön Pielisjärvi och de skogklädda höjderna är strålande från restaurang Grill it!

Vår restaurang Grill it! fungerar även som medelpunkt för olika fester, konferenser och evenemang och vi är även en mycket populär plats för bröllopsfester. Vi ordnar fester och evenemang av olika storlekar, från små tillställningar till evenemang för upp till 200 personer.


www.grillit.fi

 

Pizzakafé Kahpitsa



Pizza och tilltugg, lokalt kaffebröd och läsk som du kan avnjuta invid den stämningsfulla eldstaden-bakugnen. Från fönstret och den nya Landskapsterrassen är utsikten över sjön Pielisjärvi och Ukko-Kolis pister fantastisk.

Restaurang Rinnetupa

Kafédelikatesser, hamburgare, och andra klassiker för utförsåkare, vid foten av Ukko-Kolis pister. A-rättigheter, trådlös nätförbindelse, brasplats och solterrass under vårsäsongen. Rinnetupa är en stämningsfull och avslappnad plats även för olika fester.

 

www.koli.fi

 

puhelin
Ring 020 1234 662 priser 0,0835 €/samtal + 0,1669 €/min
location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
location
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
parking